Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza için fonksiyonlu direksiyon?

Makyajsız Scirocco'larda ve eski Golf'lerde yeni direksiyona geçiş yapılıyor, yanılmıyorsam Ender Elektronik'te görmüştüm. Fakat o araçlarda eski direksiyonda da multimedia tuşları mevcut. Olmaz diye bir şey yok bir şekilde oluyordur ama değer mi orası tartışılır çünkü yalnız direksiyon bile yaklaşık 600€. Euro düşükken (yaklaşık 6-7 ay önce) sorduğumda 1500-2000 TL gibi bir maliyetinin olduğunu söylemişlerdi VW'lerde.
Siz yine de bir sorun oraya eğer oluyor derseler pert bir makyajlı Leon'dan direksiyonu alırsınız ne olsa hava yastığı kısmı aynı o şekilde bir şey yaptırırsınız daha uyguna gelir.
 
Bence cok gereksiz tolga :D bu kadar cok bariz değişkiller hem maliyet cok olur hemde abest kaçar bence:D

bende cok arastırdım zamanıdna cok sey ama bazıları olcak gibi değil yada cok pahalı...
Benim arac elegane ve bende yol bilgisayarı yok :D ama benimki acık mesela:D buna trick tuslu kol alcaktım ender elktronik setine 500 dedi tekine 350 :D
almanyada akrabam var bulursa ondan yada hurdaya cıkmıs bi ibizadan cıkartıp alcam bunu :D

ama dedigim gibi bariz olan seylere bakmalı :D
 
Geri
Üst Alt