Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza digital klima sorunu

tylerdurden

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2013
Mesajlar
9
Yaş
44
Arkadaşlar merhaba,


2006 model Seat Ibiza 1.4 Elegance 16V 75HP aracım var. Klimasında devamlı sorun yaşıyorum. Araç içerisindeki panel değişti (klima kontrol ünitesiymiş) yetkili serviste 1600tl, aküyü bitiriyordu yoksa devamlı. Yok hortum deliniyor, yok radyatörü deliniyor, yok rezistansı arızalanıyor, yok fanı arızalanıyor, klima tamirine harcadığım paranın haddi hesabı yok. En az 2 ayda bir gidiyorum klima sorunuyla ilgili, tak ettirdi artık canıma. En son gittiğimde artık söyledikleri illallah dedirtti

- klima kompresörü arızalanmış, değişmesi gerekiyormuş, 1500TL
- klima hortumuna yaptıkları yama tutmamış, 500 TL

işçilik vs derken ocağıma incir ağacı dikmeye niyetliler. Yaptırmadım tabiki. Dışardan parçaları bulup getirirsem yapar mısınız dedim, normalde olmaz ama sizin için yaparız dediler. Bu arada dediğim yer Dudullu'da Kayadibi Seat servisi.


Size soracağım şey bu parçaları ucuza nerden bulabilirim? yan sanayi? çıkma? ya da orjinali ucuza bir yerden alınır mı ? Hatta bu parçaları hem alıp hem taktırabileceğim bir yer biliyor musunuz, işçilik de çok fazla çünkü yetkili serviste. Yaptıracak yer biliyorsanız İstanbul Anadoluda hatta Dudullu'ya yakın bir yer olursa ne de güzel olur, kadosan falan :) Ya da hiç taktırma, aç camları püfür püfür gez mi diyorsunuz ?


Lütfen akıl fikir verin şu araba konusundaki cahil kardeşinize
 
Klima problemleri ve masrafları gerçekten maddi olarak çok pahalıya patlıyor. Yetkili servis haricinde özel yada klima işlerinden anlayan sanayide bir usta bulursan daha ucuza ve kesin kalıcı çözümler bulabilirsin...Benimde en çok korktuğum arıza,maliyeti çok pahalı olan klima arızası...Geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda problem çözülür...
 
Geri
Üst Alt