Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

IBIZA DA MOTOR KORUMA KARTERİ VAR MI?

mlnkoli

Kayıtlı Üye
Katılım
18 May 2014
Mesajlar
41
Yaş
36
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR...
ARKADAŞLAR ARACIM 2013 İBİZA. BU ARACIN ALTINDA MOTOR KORUMA KARTERİ VARMI?
ÜLKEMİZDEKİ PATİKA YOLLAR MOTORA ZARAR VERMESİN DİYE MERAK ETTİM. EĞER YOK İSE YAPTIRAYIM DİYORUM.
SAYGILAR...
 
bildiğim sadece plastik koruma var
 
aracı alırken özel servise gösterdim fakat onlarda pilastik aksam olduğunu söylediler. bunu metal olarak yaptırsam mı ne dersiniz?
 
aracı alırken özel servise gösterdim fakat onlarda pilastik aksam olduğunu söylediler. bunu metal olarak yaptırsam mı ne dersiniz?

Metal daha sağlam olur yaptırabilirsiniz. Ben zamanında leonun altını vurmuştum taşa denk geldi anında yarıldı kartel yağların tamamıda boşalmıştı çekiciyle doğru sanayiye :)

Metal olsaydı belki bizim aracada bir şey olmayacaktı ;)
 
metalin de kendince sıkıntıları var, eğer marka onaylı bir parça değil de yan sanayi bir şey takılırsa bir kaza anında aracın motoru bırakmasına izin vermediğinden alınan hasar ciddi şekilde artabiliyor.

Ibiza'yı bilmiyorum ama 2013 Leon'da plastik karter koruma var, ki aşırı bir durum olmadığı sürece plastikler de yeterli korumayı sağlar, ama Serbay'ın da dediği gibi, sert ve sivri cisimler yırtılmasına, kırılmasına sebep olabiliyor
 
cevaplarınız için teşekkür ederim.
ben bunu servise bi sorayım en iyisi. hem bakımı gelmek üzere. bakım zamanı bunu da aradan çıkartırım öğrendikten sonrada burda paylaşırım
 
Aracını güle güle kullan kardeşim... ancak o motor koruma karteri değil... karter koruması dır... genellikle plastik olur tabi bu da kötü yollarda alttan gelebilecek darbelere karşı pek korunaklı olmaz... içine sinmiyorsa düzgün bir kaportacıda saçtan yaptırabilirsin... hayırlısı olsun...
 
alper abi teşekkür ederim.
çok kullanan biri değilim aracı ama yine de içime sinmiyo. ben hem sevise hem de kaportacıya sorup burda paylaşıp merak edenlerede bilgi vericem.
 
yollar çok bozuk ve altı vurma ihtimaliniz çok yoksa bence gerek yok
 
yani ne zaman nereye gideceğim belli olmuyor. bazen 2 3 gün binmiyorum araca bindiğimde de çok fazla kullandığımda oluyor. ben içimi rahatlatıp servise sorucam yinede. sağolun ismail bey
 
Geri
Üst Alt