Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza arıyorum yardım lütfen

demirbjk

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2012
Mesajlar
28
Yaş
39
forum ne kadar güzelmiş ya bir tane cevap alamadım sizden.şöyleyiz böyleyiz diye burda forumu öven arkadasta cok gördüm ama bosuna kandırmayın kendinizi..
 
ne yapalım şakşakçılıkmı yapalım,sevgi pıtırcıklığı yapıp yapmacık haraketlermi yapalım hafta sonu üyelerimizin çoğu havalar güzel diye sağda solda dır cevap gelmedi diye sitem etmen yersiz kardeşim bence en alttaki beyaz güzel bu arada
 
bencede son ilan olabilir zaten ilk ilan yayında değil ikincisi ise fazla bilgi vermemiş ayrıca 26-27 leri veriyorsanız biraz yukarı çıkıp 1.4 tsi düşünün bence ilerde elden cıkarması daha kolay olur kanımca
 
forum ne kadar güzelmiş ya bir tane cevap alamadım sizden.şöyleyiz böyleyiz diye burda forumu öven arkadasta cok gördüm ama bosuna kandırmayın kendinizi..

Tuncay kim sana şöyleyiz böyleyiz dedi bilmiyorum ama onu tahahüt eden sanırım yok aramızda neyse ben cevap bekledigin konuyu yorumlayayım..
1. ilan yok şu anda sahibinde...
2. bu araç kazasız ise degerlendirilebilir..
3. Boya ve sürtme önemsiz ise bence farların filmleri hariç en şık duran araç bu beyaz oluşu nedeniyle..

Genel olarak Copa Donanım Style Yakın ama bir alt donanım sınıfındadır motor olarak ise 1.4 motor hele LPG var iken 100 Tl ile 500 Km yol gidersin..
 
he bu arada yekta abimde topragımmıs ya selamlar abi
 
aramıza hoşgeldin.leon daha mantıklı bence fazlada yaksa eski motorda (en sorunsuz motor)olsa erya veya kayadibinde gözden geçirilip alınır.
 
demekki yorumlamanız için sitem etmem gerekiyormus arkadaslar aslına bakarsanız bütçeme göre bi arac aradıgımdan dolayı ibiza 1,4 e yöneldim ama kafamda hep 1.6 leon styylance var tüp takar binerim diyorum ama bütçeme göre bi leon bulamadım gitti :( şimdi bi ilan gördüm mantıklı geldi bana

Seat Leon 1.6 Stylance 2008 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 99589528

Sitem Etmesende yorumlardık Tuncay.. Herkesin Girmedigi Bi ana denk gelmişsin ;)
İbiza Leon Kıyaslanamaz Bana göre bi kere segment farkı var arada ama bir taraftanda yenilik ve eski kasa oluşu karşılaştırmayı etkilesede ben yinede Leondan Yana Kullanırım Oyumu İyi bir Geçmiş araştırması yapılarak araç hakkında..

Ama şunuda göz önünde bulundur Leon Nekadar LPG li olsada İbiza Herzaman Daha Az Yakar.. Ama Leon da buna deger Sonuçta Staylance Donanımda Herşey standart ESP, ABS,EBD,ASR, Far sensörü,Yagmur Sensörü, Arka park sensörü, otomatik katlanır ayna, Lastik Basınç Sensörü, v.s .. Bir ben yokum:eek:key:
 
en son verdiğim ilandaki leon u arıcam arkadaslar kafam cok bulanık ama leon istiyorum :) teşekkürler yorumlarınız için
 
Geri
Üst Alt