Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza antifiriz bilgi g12 ?

caggg

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eki 2013
Mesajlar
8
Yaş
40
Arkadaşlar selamlar foruma yeni üye oldum.Aracım 2011 1.4 referance.

Üye olur olmazda bir sorum olucak ;
2011 1.4 referance ibiza aracıma yanlışıkla mavi renk antifiriz eklemiş arkadaşım (kırmızıyla karışmış
sad.gif
),tabi akşam gelince söyledi hemen ertesi sabah komple antifirizi değiştirdim özel serviste kırmızı ile. Ancak koyduğu antifiriz alman markasıydı febi kutusunda G12 yazıyordu kırmızı renkte idi buraya kadar doğru ama sorum şu ; G12++ koyulması mı şartmı bu araçlara kullanma klavuzunda öyle yazıyo çünkü usta sadece G12 koydu ve suyla karıştırdı sek mi koymak lazımdı kafama takıldı teknik bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim
smile222.gif


antifirizin fotoları;





 
Aşırı soğuklarla ilgili ekleyeceğin suyu öneriyor,bu tamamen maliyetle ilgili,bizim buradaki hava şartlarında bu kadar aşırı soğuk olmayacak ve bir kısmına su ekleyebilirdin.Aracına tamamen bu üründen kullandıysan sorun olmaz,eğer aracın eski bir model olsaydı bu ürünü kullanamazdın sebebi Antifrezee nin özelliğin den dolayı dolaştığı yerlerde aracınına zarar vericektir.
 
Teşekkütler :) ,su karışımı ok peki antifiriz tipi farkı G12,G12+,G12++ bu üç tipin farkları nedir acaba şimdi bide yeni G13 çıkmış.
 
Geri
Üst Alt