Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza anten

asklepios

Kayıtlı Üye
Katılım
8 May 2011
Mesajlar
9
Yaş
41
selamlar,

arkadaşlar,beyaz ibiza aracımın tavanına siyah folyo uygulaması yaptıracağım.ama standart anten mat olduğu için hoş durmayacak sanki.parlak siyah-hoş görünümlü-daha kısa bir anten lazım gibi sanki...

nereden buluruz,yardımcı olabilir misiniz???
 
at şeyinde kelebek olur sanki:D

şaka bi yana grenli-pütürlü bi malzeme olduğu için kaplanmaz sanki...kaplanır mı yoksa????
 
nereden bahsettiniz tavan sacına monte edilmiş kısımdan bahsediyorsanız onu sökmek için tavan iç döşemesi sökülmesi gerekiyor sadece ucu değiştirecekseniz aksesuarcılarda kısa uclar var metal görünümlü olanları var ama tavan sacına monte edilmiş kısımı sökecekseniz sökmüşken onun yerine direkt balık sırtı almak ve onu monte ettirmek çok daha mantıklı ve güzel olur parlak siyah bir balık sırtı alıp tavan kaplamasının üzerine monte edilip diplerde hata olma olasılıgıda sıfıra indirilir.
 
Geri
Üst Alt