Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza almayi dusunuyorum yardim edin lutfen

carvin

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2013
Mesajlar
12
Yaş
36
Suan aklimda 1.4 style modeli var liste fiyati 32800 istanbuldayim ne kadar ortalama indirim yaptirabilirim?

Birde esc hill hold paketi ekletmek istiyorum bu yuzden arabayi kac ay beklemem gerekecek birde fiyat garantisi olmuyormus bu nedemek anlamadim.

Ayrica 2011 tsi 31 32 civari alinabiliyor. Hemen hemen ayni sizce sifir 1.4 mü alsam yoksa ikinci el tsi? Yakit olarak hangisi fazla yakiyor?

Arkadaslar gercekten yardimlarinizi bekliyorum bayilere guvenmiyorum satmak icin herseyi solerler o yuzden tecrubelerinizdedn faydalanmak istiyorum

Herkese tesekkurler simdiden
 
Konudan anladığım kadarıyla ibiza alacaksınız dimi...bence o kadar para verecekseniz leon alın derim...
 
tsı ile 1.4 arasında tüp farkı var :) kullanan arkadaşlar var sana yardımcı olucaklardır.. en kısa zamanda..
 
arkadaşım 2010-2012 tsı yada 2009-2010 1.6 style alabilirsiniz 32- 36bin arasında..
 
1.4 sifir yada 1.2 tsi 2011 model ikisi arasinda kaldim. 1.6 falan dusunmuyorum tup takmicam cunku 1.6 tupsuz uzer gibime geliyor. Arkadasimda 1.4 polo var ayni motor die biliyorum ibizayla onun yakit degerleri cok iyi 1.6 fazla kacar, Bazilari 1.2 tsi dsg 1.4 ten daha az yakar dedi dorumu bilmiom?
 
merhaba 1.6 2009 arabaya o parayi vermek hic mantikli deil bence hem 3 yasinda hemde yakiti fazla olcak die dusunuorum
 
seat.com tr den numaraları alıp bütün bayiileri arayın en ucuz ve en çabuk kim verecekse ordan alın derim. 6 ay önce 1.2 tsi style dsg (105Hp) aldım ve arabama aşığımmmmm.
sakin kullanıldığında az yakan, gerektiğinde fark açan ve çok keyif veren bir araba. uzun yolda bikere bile vitese ellememek ve hız sabitleyici sayesinde de arada sırada tek basacağınız firen olması o kadar rahat ki anlatamam. ayrıca 1.2 olması nedeniyle vergisi düşük. üç yılda 1.000 lira vergiden kurtardım. 1.2 ama acayip seri bir araba.

Sıfır ayarında düşük kilometreli 1.2 tsi style dsg alabilirseniz keyfinize dicek yok derim :)

Saygılarımla....
 
eyv kardes 500 kmde baya ii fiyattada bisiler belki yapilabilir. Yalniz benim esp takintim var ama 1.4 style da bile osiyon tside mi opsiyon olarak sunuluyor? Sizde mevcutmu esp?
 
Geri
Üst Alt