Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza 6l orta konsol aydınlatma

mht83

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2011
Mesajlar
157
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar jettanın ön iç aydınlatma modülünu ibiza 6l kasaya uygulayan arkaşlar varmı? oemvag sitesisinde parçanın uyumlu olduğu yazıyor. Bildiğiniz gibi bu parcadaki orta konsol ledleri kırmızı ve konsolu çok güzel aydınlatıyor. ibiza 6l nin kadran ve ön göğüs aydınlatmaları ile çok uyumlu ve şık olacağını düşünüyorum. Bu işlemi yapan arkadaşlar var mı?
 
bu jetta iç aydınlatması değil b5,5 kasa passat w8 lerin iç aydınlatması. bu parça mk1 leon ile mk2 toledoya sorunsuz olur diye düşünüyorum ama ibizaya garanti veremem :)
 
Bu işlemi yapan varmı bilmem olduğunuda düşünmüyorum bana sorarsanız hiçte gerekli birşey değil.Bunun için para harcamanıza bence gerek yok elinizde varsa böyle birşey tabiki güzel olur ama 2-3 kırmızı led var diye bu kadar para yatırmayın derim.

xx
 
bu anladığım kadarıyla tepeden aşağı vuruyor makyajsız leonun dikiz aynasındaki gibi ?
 
evet tepeden vitesin olduğu bolgeyi kırmızı renkte aydınlatıyor. sitede ibiza 6l(2002-2008) icin uyumlu olduğu yazıyor. Babamda daha onceden jetta vardı ondada aynısı mevcuttu baya guzel ve işe yarar buluyorum. Kırmızı olması aracın kadranlarıyla uyumlu olacağından aracin için hoş bir ambans olur die dusundum. Ayrıca skoda superb de ise beyaz ledlisi var leoanların kadranları nasıl bilmiyorum ama yeni nesil jetta gibiyse ondada superb'in aydınlatması güzel olur bence...
 
Evt ben bu uygulamayı gordum kardesım dursun abı bu uygulamayı golf 6 ya yapmıstı cokta guzel olmustu :)
 
evet mehmet o kırmızı lambalardan golf ve hondaya yapmıstım gogus ve torpıdo aydınlatmalarıyla gorsel olrak cok guzel olmustu mevcut olan iç aydınlatmanın uzerıne yapmıstık.
 
submarine light denilen led aydinlatma bu gayet basarili birsey bence deger
 
Geri
Üst Alt