Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 6l / cordoba orjinal farlar (Üzerİnde 6000k xenon kitle bİrlİkte)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dejavu_06

Kayıtlı Üye
Katılım
20 May 2010
Mesajlar
115
Arkadaşlar sağ/sol takım farlarım satılıktır.Far yüzeyleri tertemiz,sorunsuzdur.Üzerlerinde 6000K xenon kit takılı halde vereceğim.Xenon kiti Space marka,bilhassa WAG grubu araçlarda arıza lambası yakmayan,küçük balastlı modellerdendir.

Farlar için toplam 200 lira istiyorum.Piyasada sadece far yüzeyi temizletme işlemine 100 lira,çıkma orjinal farın tanesine ise 125 lira istendiğini düşünürseniz fiyatın ne derece uygun olduğu konusunu sizlere bırakıyorum... ;)

İletişim için : Serkan (Tlf: 535-690 70 31)
 
Çok teşekkürler arkadaşlar...Bu arada geçen hafta farlar üzerlerinde aynen bu xenon takılı halde TÜV'den hatasız geçmiştir.(Merceksiz xenonlar muayenede sorun yaratıyor konusundaki tartışmalara ilaveten yazıyorum... :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt