Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza 6J2 Jant ve soru...

TOZ

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ocak 2013
Mesajlar
10
Yaş
37
Arkadaşlarım abilerim sizlerden 17'' jant önerileri bekliyorum. Yanlız sizlerden ricam bana jant önerirken aracın orjinal ve coilover lı haliyle ikisine de yakışacağını düşündüklerinizi yazabilirseniz sevinirim. Garanti bitince(umarım dayanabilirim) coilover a geçicem. 17 jant sormamın sebebi de önceki aracımda kullandığım 4 bijon jantlarımı satıyorum ancak ona daha yeni pirelli p7 almıştım 215x40x17. Lastiklerimi satmayıp değerlendirmek istiyorum.Çünkü değerinin çok çok altına gidecek eğer satarsam. Bildiğim kadarıyla lastiklerim orjinal fabrika değerlerinde.

Diğer bir sormak istediğim konu ise diğer VAG araçların jantlarını takarken araya bilezik vs. koyulup koyulmadığı. Örneğin ibizaya boavista takarken araya bilezik koyuyolar mı yoksa bire bir uyuyor mu jant?

Biraz uzun oldu ama benim için önemli. Teşekkürler :)
 
Geri
Üst Alt