Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 15.000 Bakımı Hakkında Yardım

rudiboyaciyan

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Mar 2011
Mesajlar
128
Yaş
32
Merhabalar, çok sevdiğim aracımla 15.000 Km'yi devirmiş buluyorum ve malum bakıma girecek. Bakım fiyatları konusunda bilgisi olan var mıdır? Aracımı Erya'dan aldım ufak tefek tüm sorunlarımı da orada hallettiler kendilerinden memnunum aslında ama yok şurası olsun dediğiniz tekliflerinizi de değerlendiririm. Son olarak yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum, yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
En temizi eryaya gid hem aracin gozunun onunde yapiliyor araci senden alip beyefendi oturun diyim araci gozunuzun onunden kacirmiyorlar hem kahveni icersin hemde scw indiriminden yararlanirsin hemde scw uyesi gorursun:) ben ab yakasinda olmama ragmen her isimi eryada hallediyorum
 
15bin bakımı en basit bakımdır. çünkü hiçbir ektra çıkmaz genelde (acemi kullanıyorsa daha doğrusu kullanmaya çalışıyorsa çok ama çok nadir ihtimalle ön balata çıkabiliyor sadece).

tahminen 350-500tl arası bir fiyata yapılacaktır.randevu almak için aradığında fiyatı söylerler zaten
 
Ben Ankara Doğuş Oto da yaptırdığımda (yaklaşık bir ay önce) 300 TL tuttu.
 
Yağını kendin alırsan iyi olur. Kayadibi'nde 190 TL fiyat söylemişlerdi bana sadece yağ için..
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Sana yakın olan yere bağlı olarak erya yada kabadibi'ne gidebilirsin. Bende 190 Tl fiyat almıştım
 
Doğuş Oto Esenyurt 2 hafta önce yaptırdım. 324 tl
 
afyon demoto dan subat 17 ye randevu aldım 311 tl dediler.
 
24 OCAK TA YAPTIRDIM BURSA DOĞUŞ OTO DA 334.95 TL 7 TAKSİT :eek:
 
Geri
Üst Alt