Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza 1.6 egzoz (koç egzoz nevzat usta)

CUPRA BOCANEGRA

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2011
Mesajlar
686
Yaş
33
merhaba arkadaşlar aracımda remus son susturucu ve bmc dia hava filtresi vardı polo gti alacağım için onları sattım fakat bi aksilikten dolayı bi süre ertelemek zorunda kaldım öylede çok sessiz oldu araç nevzat ustada egzoz yaptırdım çokta beğendim işçiliği olsun egzozun sesi olsun vites geçişlerinde tatlı bi patırdama oldu :)










https://www.youtube.com/watch?v=SZv-JAGjftU

https://www.youtube.com/watch?v=NpJZJ2eGtx0
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
yaşar kardeşim hayırlı uğurlu olsun da sesini ben pek beğenemedim ya vites geçişlerindeki geçişler falan bir değişik geldi leondaki pancar motordan çok daha tok bir ses geliordu.Sadece son susturucuyu mu iptal ettin ortada iptalmi?
 
Bence çok da başarılı olmuş... hiç rahatsız edici bir durum yok... abartısız kibar bir ses... vites geçişlerindeki ses de ilgimi çekmedi değil...
 
Geri
Üst Alt