Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza 1.4tdi turbo buyutme

JoSepHH23

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
2,381
Yaş
33
arkadaslar acaba 1.4tdi ıcn turbo buyutme ıslemı yapablırmıyız ? daha ıyı performans ıcın ? onerebılcegnız turbolar varmı?
 
Turboyu buyuttugunde su an kı alt devırlerınden odun vereceksın.^3 silinidr motora en güzeli yazılım vs yapmak daha ilerisini düsünme.....Alt devirlerde yaşayacagın kayıp sehırıcı kullanımda canını sıkabılır.
 
senin ne yapacağın anlaşıldı Yusuf. sen o ibizaya daha fazla para harcamadan sat bence. sen artık tdi cupra lık olmuşsun.
 
bu arada sorunun cevabı ise öyle birşeye kalkışma derim. Mehmetin dediği gibi motor hacmin küçük olduğu için büyük turboda boost sorunu yaşarsın
 
yusufum daha buyutmugı dusunuyosunda 3 silindirin hava emişini ve dolum zmanını hesaplaman lazım hadi doldurdun diyelım hep basa bas gidiyosun ya yakıt ne olacak ozmann git benzınlı 4 silindir birsey al bencede harayacagın paraya degmez en guzelıde varol abının arabayı al D:
 
senın cınsel sorunların mı var corçç !!!! gıt 1,9 al devletıne hayırlı vergıler beren bır bırey ol
 
Geri
Üst Alt