Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza 1.4 signo sorular sorular sorular

buracle

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2013
Mesajlar
242
Yaş
32
Merhabalar ;

yaklaşık 1 hafta önce ibiza signo 2004 aldım. Sorum : anahtara 2 kere basmadan kilidi açmıyor bunu düzeltebilir miyiz ? 2. soru ben kapıları kilitledikden sonra sis ve park lambaları 30 sn daha yansın istiyorum bunu yaptırabilir miyim ? 3. anahtarımı sustalı yaptırabilir miyim ? 4. bagajın tavanında sadece kumaş sarkmış bu normal midir? herkeste varmı dır?

Arkadaşlar görüşleriniz , önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden çok sağolun.
 
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. [MENTION=27342]buracle[/MENTION]
1- Kilide 1 sefer bastığınızda şoför kapısı, arka arkaya 2 sefer bastığınız zamanda tüm kapılar açılır. Tek seferde açılmasını istiyorsanız forum içerisinde bir konu vardı bununla ilgili. Arama kısmından bakabilirsiniz.
2- Bahsettiğiniz şey comming ve follow me home gibi bişeydi, ismini tam hatırlamıyorum. Bizim araçlarda maalesef olmuyor.
3- Evet yapabilirsiniz. Yaklaşık 350 TL gibi bir maliyeti vardı en son. Servisten yaptırabilirsiniz. Dışarıda da yapılabiliyor ancak malzeme kalitesini iyi tartmanız gerekiyor. Bir süre sonra sallanmaya başlıyormuş.
4- Bence normal değil, bir döşemeciye gidip yaptırın. Muhtemelen çok kötü bir görüntüsü vardır.
 
hayırlı olsun aracınız döşemedeki sarkma bence de normal değil. merkezi kilit hk da da kitapçıkta detaylı anlatım mevcut varsa ordan faydalanmanı tavsiye ederim. şöför kapısını açtığın zaman kapı kilit kısmının yanında yuvarlak bir mekanizma var küçük kitapçıkta ondan ayrıntılı bahsediyor anahtarı oraya sokup sağa çevirirsen şöyle olur sola çevirirsen böyle olur şeklinde incelemei tavsiye ederim.
 
Bu far hazır satılıyor zaten, 700-800 TL civarı fiyatı var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Bence yapılır. Iyi bir elektrikçi ile irtibat kurmalısınız.
 
coming leaving home modülleri var, elektronik devre yani, bu özelliğin far ile bir ilgisi yok, oto aksesuarcılarda oto elektronikcilerde bulunabilir...
 
Fiyatları hakkında bilgin var mı? Kendimiz monte edebiliyor muyuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Geri
Üst Alt