Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

iş arabası

HANGİ ARAÇ

  • ŞAHİN

    Kullanılan: 1 16.7%
  • BROADWAY

    Kullanılan: 3 50.0%
  • LADA SAMARA & FAVORİT

    Kullanılan: 2 33.3%

  • Kullanılan toplam oy
    6

PetrolHead

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Kas 2015
Mesajlar
135
Yaş
28
İş yerinde kullanmak üzere maksimum 8.000TL değerinde araç arıyorum parçası bol olan sağı solu koptuğunda kendim müdahele edeceğim az yakan gariban araba değerlendirmelerinizi bekliyorum..
 
Kesinlikle Lada Samara derim şahsen kullanıp girmediğimiz çıkmadığımız yer yoktu, ava gidiyorduk bana mısın demiyordu. Hem sağlam birde parça fiyatları ucuz birazda özen gösterilse yarı yolda bırakmaz işinizi görür.
 



En sonunda 2.0 Mazda 626'da karar kıldım , aracın birçok şeyi eksik stoplar - hopörlör - arka bagah kilid otomotiği boya vs yavaş yavaş toplamaya karar verdim bir konu açıp son haline gelince fotolar paylaşmayı düşünüyorum. Yapmayı planladıklarım : 1-kaporta boya 2-ses tesisatı - 3 iç ve ayak aydınlatması - 4-ön farlara gündüz ledi uygulaması - 5. merkezi kilit Herkese keyifli forumlar
 
Geri
Üst Alt