Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hyundaiciyim Ama Acı Ve Gerçek

feci kaza .. ama genede düşündürücü.. Yamulmasa daha mı iyi oda tartışılır..
 
yamulur kardeşim çarpmanın etkisiye şöför okadar sıkarki direksiyonu inanamazsınız tecrübeyle sabittir benim direksiyon ta aşagı kadar eyilmişti ve sag taraf alt kapı tutacagını kopar mıştım
 
Direksiyona ne olmuş öyle yaw
 
gebzede assan fabrikasına gittim i20 modeli üretiliyor. adım adım her anını izledim gördüm ve birkere daha sogudum :) ama diğer markalarda öylemi bilmiyorum
 
o haliyle 11 edermi o araba şaşırdım kimse bunu dikkate almamış neymiş hyundai kaza yapsa bile değer kaybatmiyor
 
allah allah bu burnunun üstüne çakılmış bence
 
aracımı almadan önce her firmayı gezdim. araba alacak olmamdan dolayı bu vesile ile tüm marka ve modellere bakayım dedim. içimin ısınmadığı araçlar fransız grubu (peugeot, citroen, renault) ve hyundai oldu. belki de önyargılıyım ama ısınamadım.

hyundai nin iç tasarımı çok sakil ve konsoldaki düğmeler, göstergeler sonradan eklenmiş veya sanki yapıştırılmış gibi duruyor. baktığım modeller i30 ve i20.
 
Geri
Üst Alt