Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

HTC Desire HD

Anduril61

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ara 2010
Mesajlar
42
Yaş
37
HTC-DESIRE-HD-GOOGLE-EN-IYISI-BUGUNE-OZEL__32926812_0.jpg



HTC Desire HD akıllı cep telefonu 4.3 inç büyüklüğündeki parlak LCD ekranı, Dolby Mobile ve SRS sanal ses sistemi eşliğinde çarpıcı bir multimedya deneyimi sunuyor. Dünyanın 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon işlemciye sahip ilk smartphone cep telefonu olan HTC Desire HD 720p HD kalitesinde High Definition video kaydetme özelliğine sahip. 8 megapiksel dijital kamerası bulunan HTC Desire HD akıllı cep telefonu çift flaşı ile fotoğraf çekimlerinde ekstra aydınlatma sağlıyor. HTC Legend modelinin yekpare gövde yapısını sürdüren HTC Desire HD smartphone akıllı cep telefonu sağlam yekpare alüminyum malzemeden gövdesi ile HTC'nin gücünü ve kalitesini temsil ediyor. HTC Desire HD smartphone cep telefonunda kullanıcıların hızla arama yapmalarını ve e-posta mesajlarını seri hale getiren HTC Fast Boot açılış yöntemi kullanılıyor. Ayrıca HTC Desire HD akıllı cep telefonunda yeni bir online elektronik kitap mağazası deneyimi sunan Koboä ile metinler üzerinde işaretleme, not ekleme ve hızlı arama yapma imkânı tanıyan yeni ve optimize ediliş bir mobil elektronik kitap okuyucuya da yer verilmiş. Yeni HTC Desire HD akıllı cep telefonu kullanıcılara multimedya içeriğini oluşturma, kaydetme, paylaşma ve erişim olanakları sunuyor. 720p HD kalitesinde video kaydedebilen HTC Desire HD cep telefonunda görüntüler üzerinde çeşitli efektler aracılığıyla eğlenceli etkiler elde etmek mümkün. Ayrıca telefonseverler yeni HTC Sense dot com hizmeti sayesinde HTC cep telefonları üzerinden çeşitli yönetim işlevlerini kullanabiliyorlar. Kullanıcılar bu hizmetler çerçevesinde, sessiz modda olsa dahi cep telefonlarının yüksek sesle çalmasını sağlayarak kayıp cihazlarını bulabiliyor veya harita üzerinde konumlarını işaretleyebiliyorlar. Flash Player özelliği mevcut. GPS özelliği içine yüklenen haritaları operatöre para ödemeden bedava olarak kullanma olanağı sağlıyor. Çok güzel bir alet. Ancak ülkemize henüz gelemedi malesef. Vodafone Avrupanın bazı yerlerinde satışa çıkarttı ancak bize eski modelini layık görmüş olacak ki HTC Desire'ı getirdi. :) Türkiye'de garantisiz olarak bulmak mümkün ancak onlarda garantili fiyatına satılıyor. Araç içinde ayrı olarak bir GPS taşımaktansa böyle büyük ekranlı bir cep bilgisayarı taşımak daha mantıklı geldi bana :) GPS modundayken arama gelirse GPS kapanmıyor sadece ekranın altında ufak bir arama menüsü açılıyor bu sayede sapakları kaçırmaktan kurtuluyorsunuz. :) İnşallah en kısa zamanda Türkiyede de çıkar. Yoksa paraya kıyıp garantisiz alcam :D


 
sizi üyeler bölümünde tanıyabilirmiyiz??? Kurallar dahilinde üye olanlar kendini üyelerimiz bölümünde tanıtmak zorundadırlar....
 
Bende böyle bir düşünce ile htc mega touch2 aldım gayet memnunum :) Gps wifi nette gezinme konusunda rahat
 
Kesinlikle tavsiye ederim, mükemmel bir telefon...

Sizde varmı Desire HD ? memnun musunuz ? bence de çok güzel bir alet ama bundan önceki modellerde pil çok uzun gitmiyordu, bunda da tek çelişkim bu :) nereden ne kadara aldınız söyleyebilirmisiniz :) yılbaşına kadar Türkiye ye geldi geldi yoksa alcam ucuz ve güvenilir bi yerden :)
 
Şuanda HD2 kullanıyorum, desire ile çok çok ufak farklar var, alt yapı ve birçok şey aynı.. 3 yıldır flan HTC kullanıcısıyım, çok araştırdım..
Desire HD2 den çok az daha iyi bi telefon..
şarj olarak aşırı kullanımda 1 gün gidiyor.. normal kullanımda 2 gün gidiyor... istediğiniz takdirde Iphone yazılımı veya android yazılımı yükleyebiliyorsunuz o açıdan çok güzel..
Bunların dışında telefonun büyük olması kötü ama çok ince olduğunda çok ta sorun olmuyor, cepte çok bi sorun teşkil etmiyor..
Bunun dışında HTC sense die görsel bi arayüz var ve windows un çirkin arayüzünden nefret etmenizi gayet engelliyor :D
Aklıma başka birşey gelmiyor..
Ben sahibindenden bulduğum birisinden 750tl ye aldım :) ama tertemizdi, imkan varsa Desire ı hiç düşünmeden alın. şuanda abimde desire bakıyor ama şu aralar pek ucuza bulamadık...
 
HD2 yi biliyorum bende yazın ondan alcaktım sonra baktım Desire HD geliyor özelliklere baktım daha hoşuma gitti o yüzden Desire HD yi bekliycem :)
 
Ben bekleyemedim işte :) acelem vardı biraz... hatta telefon ararken kargo flan istemedim, hemen gidip almam gerekiyodu.. :)
 
Ocak 2011 çıkış tarihi diye açıklama yapılmıştı ama hala bekliyoruz kimseden çıt yok :)
 
Geri
Üst Alt