Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Horner: "Brawn baskı altında"..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Red Bull patronu Christian Horner, tek hedeflerinin Brezilya Grand Prix'de kazanmak olduğunu belirterek, kaybedecek bir şeyleri olmadığını, Brawn GP'nin ise baskı altında olduğunu söyledi.

Brawn GP markalar klasmanında şampiyonluk için yarım puana ihtiyaç duyarken, Sebastian Vettel, Japonya GP'deki zaferinin ardından sürücüler klasmanında şampiyonluk ümitlerini yeniden canlandırmıştı.

Şampiyona liderinin 16 puan gerisinde olan Alman pilot, geriye kalan iki yarışta da, Brawn GP çiftinin kötü yarışlar çıkarmasını bekleyecek.

Bununla birlikte, Kimi Raikkonen'in aynı durumda 17 puan geriden gelerek şampiyon olduğunu hatırlatan Horner, herşeyin olabileceğini belirterek, Button ve takım arkadaşı Rubens Barrichello'nun şampiyonayı kaybetme baskısı altında olduklarına dikkat çekti.

Horner, "Kimi iki yıl önce daha da geriden gelmişti. Sadece şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Hedefimiz son iki yarışıd da kazanmak. Üzerinde baskı olan taraf Brawn" dedi.

"Saldırıp kazanmak zorundayız" diyen Red Bull takım patronu, son iki yarış öncesinde aracı geliştirmeye devam edeceklerini de söyledi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt