Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

hoparlör kapağı

mht83

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2011
Mesajlar
157
Yaş
41
Merhaba Arkadaşlar

aracımın sağ ön kapı höparlör kapağı kırıldı. Kuzenim araçtan inerken ayağı çarptı kırıldı. bu parçayı nasıl bulabilirim. yetkili servisi aradım kapı paneli ile beraber geldiğini onunda 595 lira olduğunu söylediler. oto 2000'de de yokmuş. sizlerdean nereden bulabileceğime dair fikir görüş almak isterim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Tek satılmıyor olabilir gerçekten, çıkmacıları arayıp sorun isterseniz.
 
Çıkmacılardan bulabilirsin ancak


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
Pert araçlardan bulabilirsin ancak kardeşim...
 
Geçmiş olsun.
Cikmacilara bakın. Muhakkak oraya uyan bir parça bulursunuz. ..diger markalara da bakin. Ozellikle vw grubuna. Benzer ürünler kullaniyorlar
 
Herkese destekleri için çok teşekkürler :) Olayı ucuz yollusundan hallettim. Hkapağı yerinden söküp havya ile arkasından haifçe eriterek yapışmasını sağladım sonrada kapağı silikonla yapıştırdım. Eski hali ile birebir aynı oldu. kırıldığı hiç anlaşılmıyor. :)
 
ne güzel. işini kendi halledenleri severim. keşke foto çekip koysaydınız herkes görmüş olurdu
 
Geri
Üst Alt