Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Honda Civic HB otomatik hakkındaki düşünceleriniz?

haluk_dongel

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
1,086
Yaş
39
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, başlıkta da yazdığım gibi Honda Civic Hb otomatik araçla ilgili bildikleriniz, fikirleriniz, kullanıcı görüşleri gibi yorumlarınızı bekliyorum, biraz ileriki zamanlarda düşündüğüm bi araç olup tabiki leon dan sonra nasıl olur, gider mi gibi konularda da fikirlerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler...
 
hondalar gayet guzelamaotomatıgını pek tavsıye etmem duz vıtes daha ıyı... ı shıft denen olayı pek sevemedım
 
Ynt: Honda Civic HB otomatik hakkındaki düşünceleriniz?

Ben 2001 de 92 model SI modelini 2 sene kullandım. Motor konusunda gayet güzel. Ama eski kasaların iç dizaynları iyi degildi. Yani eskilerin motoru iyi ama dizayn kötuydü. Ama yenilerde dizayn güzel fakat motorlarını bilmiyorum kullanmadım. Ama ben leondan inip hondaya binmem bu benim düşüncem. Yanlış anlamayın sakın...
 
Ynt: Honda Civic HB otomatik hakkındaki düşünceleriniz?

Civic SI. 1992 model 136 hp 9000 devir. Sedan olanından. Motoru çok kuvvetli idi...
 
Leon satılıp honda alınmaz, ben almam şahsen. Zaten Fr alırken honda astra ve Leon arasından tercihim leon oldu. Leonun havası yeter. Ayrıca mecburiyet mi bilemicem ama otomatik araba değil de manuel tercih edebilirsin. Ben araba kullanırken debriyaja basıp vites değiştirecem gardaşım. ;) Tabiki zevkler ve renkler tartışılmazzz.
 
Ynt: Honda Civic HB otomatik hakkındaki düşünceleriniz?

Alman konfor japon motordur derler. Ben denedim doğruymuş...ama LEON CAN dır
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Şef
honda civic hb kasa şu arka kapısı leon tipli olan yeni kasa, otomatik tercih etmek istiyorum daha cazip geliyo, ben de manuelde vites değiştirme zevkini severim ama sıkışık trafikte keşke otomatik olsa diyorum hep. zaten uzun vadede düşündüklerim arasında hepsi sıfır olmak şartıyla honda civic, yeni leon, yeni golf ve nissan juke var.
 
Geri
Üst Alt