Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hoş Geliyorsun 2012 !!!

kfy

Administrator
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
13,459
Yaş
60
Yepyeni bir yıla merhaba demek için sayılı günler kala, herkesin Yeni Yıl' ını kutlarım. Herkesin ayrı bir temennisi ayrı bir dileği olur gelecek yıldan. Benim herkes adına dileyeceğim;

En başta sağlık ve huzur olmak üzere, hayallerinizin peşinden koşup yakalamanızı, yarın olmayacakmış gibi yaşamanızı, başkalarının özgürlüğünü ve saygınlığını elinden almayacak şekilde bir hayat sürmenizi, hayatta hiç bir şeyde gözünüzün kalmayacağı şekilde en namuslu haliyle para kazanmanızı ve bunu sevdiklerinizle paylaşmanızı , hiç birşeyi ertelemeden hayatın dibini görmenizi temenni ederim

Yeni Yılı yeni umut sayalım, bahanemiz 2012 olsun,

Umut olsun, Emek olsun!

Emekleriniz yemek olsun!

Yeni Yılınız Kutlu Olsun....
 
Herkesin yeni yılı kutlu olsun :) Uzun uzun SCW'li yıllar :)
 
tskler inş cezmi abicim scw ile birlikte daha nice mutlu umutlu ve huzurlu yıllara :eek::eek:key:
 
Hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olması dileğiyle...
 
Teşekkürler Cezmi Abi. Çok güzel dileklerde bulunmuşsun... Bende Tüm SCW ailemizin Yeni Yılın Kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Hepimize.....:)
 
Bilmukabil Cezmi Bey,

Bende sizin ve tüm SCW ailesinin yeni yılını kutlar, Sağlık, Sıhhat, Mutluluklar dilerim.
 
Teşekkürler Cezmi abi :)

MUTLU YILLAR SCW :))))):hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin:
 
Hergününüzün bugünden daha iyi olması dileğimle.:)

xx
 
Tesekkurler Cezmi abi:)
Bu vesile ile tüm SCW Ailesinin Yeni Yılını kutlar, 2012 yılının ülkemize sağlık, başarı ve huzur getirmesini temenni ederim.
 
Geri
Üst Alt