Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Highline Golf'ün Modifiye edilişi.

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
bunu geniş geniş izliycem bu tür videoların devamını bekliyorum hasanım.. :eek:key:

Öncelikle videoyu çöllü abim ve sizler için paylaşmaktayım kendisi istiyordu böyle videolar bende bizim burada bir genç abimizin highline golf'ünü modifiye edişinin videosunu hazırladım araç highline 2011 dsg şanzıman ve çok güzel bir şekilde modifiye edildi arabayla çok oynandı ama sonuçta güzel bir görüntü kazandı aracın üzerinde sürekli değişiklikler yapılmaktaydı bende arac sahibinin hızına yetişemediğim için elimde olan fotoğraflarla o arabanın bir modifiye aşamalarını dizdim ve hepside aklımdaysı sırasıyla. :) Aracın birtek yazılım atılırken aşaması yok .

 
aracın bir videosu mevcut oda yazılım atarken arac sahıbının arkadası tarafından cekılmış

 
bır turlu nasıl modıfıye edıcegıne karar veremeyen bır arkadas sanırım naptgı pek bellı olmuyor jant takmıs gerı degıstırmıs on panjuru once degıstırmıs sonra vazgecmıs
 
3 takım jant (yazılım atılan videoda farklılar yine) , tamponlar + boyası bilmem farlar falan bi ton bişey aracı en başta satıp sunroof + orjinal bi-xenonlu 160 lık alınır mış yapılan masraflar yerine , ama güzel emek var maşallah.
 
araç sahibi aracıyla çok oynadı ama güzel bir görüntü kazandı çok parça değişti de ileride sıkıntı yapar elbet geçenlerde egzozum koptumu ne diyordu sahibi. :D
 
Bu golf suan Afyon'a mı satıldı birebir aynısından var Afyon'da
 
Geri
Üst Alt