Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hayatımızı sorgulatma iddiasındaki “RİNA” 18 Aralık’ta vizyonda!

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
92644_150.jpg


Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, bir ada hikayesini beyazperdeye taşıyan, hayatlarımızı sorgulatma iddiasındaki “Rina” filminin çekimleri tamamlandı. Film, 18 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini “Teyzanne” ve “Doktorlar” dizilerini de yöneten Şenol Sönmez’in, yapımcılığını ise Bülent Korkmaz ile Cem Timürlenk’in üstlendiği “Rina” filmi bir ada üzerinden aslında insanı anlatırken, içinde bulunduğumuz sistemin bize unutturduğu duyguları açığa çıkartmayı hedefliyor. Adını kış aylarında denizin dibinde yaşayan ve sadece yaz aylarında suyun üst kısmına çıkan rina balığından alan film, bir adada yaşayan üç gencin öyküsünü anlatıyor.

18 Aralık’da vizyona girecek filmin Gökçeada'da bir ay süren çekimleri tamamlandı. Yaşadığımız hayat içinde hayallerimize ulaşmak için neler yaptığımızın sorgulandığı “Rina”, izleyenlerin hayatlarını sorgulamasına neden olmayı hedefliyor...

sinema.com
 
Geri
Üst Alt