Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

HAvalar Sogudu.! Gir OKU <--------<

cemseaşkt

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıtlı Üye
Katılım
13 Mar 2015
Mesajlar
266
Yaş
31
SOĞUK HAVALAR GELDİ aracınıza gereken ilgiyi gösterin özellikle dizel araç sahipleri akü soğuk havalarda performans kaybeder yani yazın basan akü kışın basmaz ilk fırsatta akünüzün bomesini ve voltajını ölçtürün en az 11 - 12 v olması lazım ayrıca ısıtıcı bujilerinize baktırın bir tanesi bile çalışmasa marş basarken zorlanır, soğutma suyunun antifirizini ölçtürmeyi ihmal etmeyin mümkünse bütçenizi zorlayıp "4 TANE" kış lastiği taktırın, don yapacağını düşündüğünüz havalarda sileceklerinizi kaldırmayı ihmal etmeyin, el frenini çekili bırakmayın bunlar ilk aklıma gelenler sizinde tecrübeleriniz varsa altına devam edin... aracı gece bırakırken çekili bırakmayın el frenini çünkü aksi halde balatalar aynalara yada kampanalara yapışıp kalır el frenini indirseniz bile balatalar bırakmaz...

Kusurumuz olduysa Affola Yanlişlarımız olduysa Düzeltelim :) Saglıcakla KAzasız Belasız Bi kış Sezonu geçirmemiz Dileği İle :)
 
paylaşım için tesekkurler cem senı cok sevıcem :D
 
Paylaşım için teşekkürler elektromekanik park freni yapışmaz deniyo doğru mu bu acaba
 
@dadaş34 en cok beni seviceksiniz :D en cok beni :D @CUPRA BOCANEGRA Hepsini denemek lazım
grin42.gif
bigün p de bırakırız bigün d de.d ikitane daş ta koyarız artık şansımıza. :d .d
 
Abiler benim lastik ölçüleri 205 55 16 mevsimlik lastiklere 32 ps basıyorum kar lastiği aldım onlara kac basmam gerekiyor?


️ Aşk-ı Şehir Eskişehir
 
Güzel yorumlarınız İçin Teşekürler Benim TEcrübe Edemediğim Ve sizin Bildikleriniz var ise Konu Altına Devam Edelim :) ilginiz için Teşekürler Biz Bir Aileyiz :)
[doublepost=1447520236,1447495782][/doublepost]+++ Güncel +++
 
Geri
Üst Alt