Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hava-alma-borusu-

Anarchist

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2010
Mesajlar
2,843
Yaş
39
Çok acil bu konuda yardımınıza ihtiyacım var... yağ kapağınn altına giren hava hortumunn karşısından bi hortum çıkıyor o yırtılmş ve ordan az biraz yağ sızıyor... hava alma borusu olduğnu söyledi birisi şekil olarakda şuna benziyo http://www.otoparcasepeti.com/?urun...VA-ALMA-BORUSU--1-6-MOTOR-BENZiNLi-2002-.html ancak benimkinin başlangıc yerinden hmn sonra spiral var... bunu nerde bulabilirim daha uyguna... işçiliği çok yüksek olucakmışta :(
 
kurbıtor kapagındakı yag buharını fıltrenın ıcıne basıyor,korkulcak bsey yok borunun ucuna sungerı bagla gez bsey olmaz ;)
 
kurbıtor kapagındakı yag buharını fıltrenın ıcıne basıyor,korkulcak bsey yok borunun ucuna sungerı bagla gez bsey olmaz ;)

ustamda tozlu zmnlarda problem yaşayacağımı onun dışında çok önemli olmadığını söyledi söyledi... ancak yağ sızdığı için rahat edemedim bilgi amaçlı yazayım 80 tl ye aldım yarın taktırıcam....
 
Geri
Üst Alt