Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangisini tercih etmeliyim?

Anakha

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mar 2015
Mesajlar
9
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar,
yeni bir araç almayı düşünüyorum. Maddi imkanlarım gereği, ne kadar çok istesem de 1.2 105hp dsg ibiza alamıyorum. Çok arada kaldım. 1.4 al,lpg taktır diyen var, 1,4 105hp al,tüpü boşver diyen var...1,6 al tüp taktır diyen var...çok kafam karıştı...Yıllık ortalama 10bin km yol anca yaparım. Sizce ne yapmalıyım?
 
Bu arada 2008-2011 arası İbiza almayı planlıyorum
 
1.4 al lpg tak demiyorum takılı al bol bol geniş geniş gez dolaş
 
1.6'sı var mı ki ?
10 bin yapıyorsanız 1.4 alın tüplü alın gezin rahat rahat. Performans beklentiniz olmasın ama..
 
Çok basan bir sürüş tarzım yok, arada bir esecek ki sürat yapıcam, 2010 corsa ile takla atınca, hız da yapılmıyor... Şehir içi trafik genelde, senede bir de uzun yol... 10bin i böyle bulurum... 1.4 lpg ibiza bu şartlarda ideal midir?
 
Eğer çok fazla km yapılmıyorsa -ki yapmadığını söylüyorsun- lpg takılması mantıklı değil. Hazır lpg li bir araç almak senin için ideal. Ama bulunmazsa alacağın araca bence lpg taktırmana gerek yok. Bunu yaptığın/yapacağını söylediğin km ye bakarak söylüyorum. Sürat de yapmayacağını söylüyorsun.. Montaj yaptırmak sana göre değil..
 
Öncelikle hakkinizda hayirlisi olsun. Hazir takılı lpgli arac almak mantikli olabilir ama alip taktirmak (10 bin icin) gerekli degil diye düşünüyorum.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım 1.4 style almak yeterli olacak, lpg ile ise ne ala, yoksa lpgsiz devam☺
 
Ben 1.4 lpg landirenzo kullanıyorum ve çok fazla memnunum tavsiye ederim. ;)
 
Geri
Üst Alt