Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangisini tavsiye edersiniz?

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
Arkadaşlar bir süredir kullandığım Blackberry 'mi (9000Bold) geçen perşembe günü itibarıyla malesef kaybetmiş/çaldırmış bulunmaktayım. Savcılığa gereken başvuruyu yaptım ama çok büyük beklentiler içerisinde değilim açıkçası. Yeni bir telefon için araştırma yapıyorum. Push mail özelliği olan bir telefon tercihim olmakla beraber sizin de düşüncelerinizi almak istedim. Uzun zamandır telefon piyasasını takip etmiyorum. İş amaçlı kullanacağım bir telefon bakmaktayım.

Aklınıza gelen herhangi bir marka model olursa paylaşırsanız sevinirim.

Bir de Kaybettiğim telefon kontratlıydı Turkcell'den ve kontrat iptal edilemiyor. 130 lira 9 ay daha ödemem gerekiyormuş. Bunu engellemenin bir yolu varmıdır, bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler
 
Geçmiş olsun Natan..Kontrat iptal edilememesi çok saçma bişey..:(
 
Natan, geçmiş olsun öncelikle

kontratın devam ettiği için kontratlı cihaz alamayacaksın zaten. peşin para verip direk cihaz satın alacaksın. Push mailde BB'den iyisi yok. Eğer kontratında BİS varsa yeni çıkan Blackberry 9700 (Bold2) yi alabilirsin. Turkcellerde peşin fiyatı sanırım 1100tl civarındaydı.
 
kontrat iptali söz konusu değil:) benim tavsiyem iphone olur ama dokunmatik kullanamam derseniz blackberry
 
Eskiden babamın 6310'u çalınmıştı cebinden bir konser sırasında 1.5 yıl sonra bulundu. Tabi biraz yıpranmıştı..
 
geçmiş olsun keske telefonu sıgortalatsaydın natan...
iphone 3 GS ıyı dıyorum tabi dokunmatık sorun olmassa...
 
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Evet malesef kontratlı alınamıyor. Zaten bundan sonra da kontratlı telefon almam.
E71 im vardı Blackberry aldım diye neredeyse yarı fiyatına vermiştim. Açıkçası çok pişmanım. Ama muhtemelen Bold 2 alacağım iphone u kullanamıyorum. Dokunmatik zor geliyor:)
 
kontrat ıptal edılebılıyor ama ceza seklınde bı ucretı oluyor ( turkcell ıse )
 
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Evet malesef kontratlı alınamıyor. Zaten bundan sonra da kontratlı telefon almam.
E71 im vardı Blackberry aldım diye neredeyse yarı fiyatına vermiştim. Açıkçası çok pişmanım. Ama muhtemelen Bold 2 alacağım iphone u kullanamıyorum. Dokunmatik zor geliyor:)


9700 gerçekten çok güzel bir telefon, dediğim gibi onu düşüneblirsin

ben şuan e71 kullanıyorum, beklediğimden çok çok daha iyi bir telefon, inanılmaz memnunum şuan, tekrar bir geri dönüş de yapabilirsin:)

kasası çok hoş elimden düşürmek istemiyorum :)
 
kontral iptal edebilirsin ama tabiki cayma bedelini ödemen şartıyla oda astarından pahalı... Müş.hizmetlerine tel. edip cayma bedelini ogrenebilirsin.

Ben cihaz olarakta kesinlikle iphone derim.
 
Geri
Üst Alt