Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangi servise götüreyim..?

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Benim ve kardeşime ait tdi leonların servis bakımları geldi sayılır ikiside 12 binlerde acaba hangi servise götüreyim arkadaşlar,araclarımız firmamın üzerine olduğu için fiyat konusu ikinci planda yeterki aldığım hizmet kaliteli olsun,Esenyurt doğuş için cok olumlu konuşuluyor,bazı yetkili servisler hakkındada sıkıntılar duydum,fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim..

Şimdiden teşekkürler..
 
Ben karşıda oturmama rağmen Erya servise götürüyorum Gökhan..çok memnunum birazda detayci oldugum için gözümün önünde yapılan islerde daha rahat oluyorum..
 
Ben karşıda oturmama rağmen Erya servise götürüyorum Gökhan..çok memnunum birazda detayci oldugum için gözümün önünde yapılan islerde daha rahat oluyorum..

Servis süresinde arac başındamıydın Erkan.? Benim öyle bir şansım yok işte.
 
Abi İstanbulda bilgim yok fakat cok sanslı olduğunuzu söylemek zorundayım ben ıspartada ikamet etmekteyim yetkili seat servisi yok özel seat servisi olan zeki ye bgn götürdüm 22400km de aracımı 118 tlye bakım yaptırdım bilgin olsun abi
Yapılan işlemler:
Yağ (Castrol)
Polen filtresi
Yağ filtresi
Hava filtresi
Cam suyu
Antifiriz
Fren balata kontrol
Disk bakım ve temizlik
Bilgisayar ile kontrol
motor temizliği dıs iş yıkama
118 TL (6 taksit)
 
erya iyidir erya ya git
 
Ben erya'dan memnunum sağolsunlar ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar.............
 
her şeyi için Erya'ya gittim Erya olmasa götürceğim tek bi yer var Esenyurt Doğuş Gökhan abi..
 
Anadolu yakasında Erya
Avrupa yakasında da Aygüv'ü tercih ediyorum.

xx
 
35 km uzagımdakı eryaya gıdıyorum ama hersey gozumun onunde oluyor cay kahve ıcıyorum scw dende bı kac kısı oluyor ıllakı
 
Geri
Üst Alt