Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

hangi marka lpg taktırmalıyım

adolphe006

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
33
bugün yine benzine zam gelmiş. lpg taktırmaktan başka çare kalmadı. aracım 1.4 16v 100bg ıbıza sizce atiker marka lpg uygun olur mu veya başka önerileriniz varsa mennun olurum..
 
inanın markanın hiçbir önemi yok,,hepsi aynı malzemeyi aynı yazlımı kullanıyor..sadece depoları farklı A marka 5 sene deponun ömrü diyor B marka 10 sene diyor.. LPG işinde en dikkat edilmesi gereken konu takacak ustanın uzmanlığıdır..daha önce sizin aracınıza yada aynı motoru kullanan başka bir araca LPG takmış firmaları seçin.. LPG hatalarının %90 ı yanlış montajdan kaynaklanan hatalardır..
 
anladım tesekkurler.. scw de lpg li arac kullanan yok sanırım hıç tavsiyede bulunan yok
 
ben kullanıyorum. brc var toledomda. işçilik markadan daha önemli bu konuda katılıyorum kıvanç'a.
 
Diğer arkadaşlara katılıyorum. Montaj ve ustanın yazılıma olan hakimiyeti gerçekten çok ama çok önemli.
 
Aynı şekilde sor soruştur en iyi ustayı bul yaptıgı işten memnunsa müşterileri ozaman karar verirsin...
 
Bende BRC kullanıyorum diğer aracımda pek memnun değilim.

- 170 km hızdan sonrasına ulaşamıyorum.

- Gaza ani yüklendiğimde gazı kesiyor benzine alıyor

- Çok fazla yakıyor, tekrardan yazılım attırdım bi nebze düzeldi. ( Deposunda 40-50 km fazla gitmeye başladı )
 
ben bundan önceki 2 aracımda da brc kullanmıştım. ikisindede memnundum. ama arkadaşlarımın dediği gibi montajı yapan yer çok önemli. aynı markada farklı yerlerde takılan kitler de değişiklik gösterebiliyor.
 
montaj yapan yer çok önemli ... bilhassa başında durun ole yaptırtın ...

1.8 glxi aracım var 93 model ...

atiker taktırdım , akıllı usta , lpg'de araç çalışır iken benzin pompasının çalışmasını engelleyen röle'yi takmamış ... ve arabam lpg de iken benzin pompam da çalışıyor idi ... ve sürekli çalışa çalışa parça bozulmuş ... lpg de iken yolda kaldım bittiğinden dolayı , ve benzin istasyonundan 2 kere 5 ltlik benzin almama rağmen araba çalışmıodu ... babam saolsun , lpg istasyonuna kdr bni aracı ile çekti ve arabaya lpg aldım araba o zmn çalıştı ...

dicem şu ; herbir takılan - takılmayan malzemeden emin olun ... müşterilerden bilgi alın ...

sonradan bnm gibi benzin pompasına ve röle ye toplamda 140 TL bayılmayın ki bnm araba eski yeni araçları olanlara daha maliyetli bir durum söz konusu olabilir... herşey tecrübe aslında , yaşaya yaşaya görüp öğreniyorum !

saygılar ve sevgilerle ....
 
Geri
Üst Alt