Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangi Kış Lastiğini Almalı?

3rTurk

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2013
Mesajlar
28
Yaş
40
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce siparişini verdiğim Seat Leon 1.2 TSİ Referance aracımı dün teslim aldım. Şans ki bugün de Kayseri kar altında kaldı. :) Yine eve hapsolduk..

Yarın sabah ilk iş olarak lastik alacağım. Bu arabanın lastik ölçüleri nedir? Ayrıca hangi lastikleri önerirsiniz? Hesaplı olsa iyi olur, malum yeni araba aldık, bütçe rezil durumda. :)

Babam Petlas' da lastikler 120 civarıymış bir bakalım dedi. Petlas olduğu için güvenemedim ama bir kaç yorum okuduğumda iyi bir lastiğin çizgisel anlamda taklidini yapmışlar, başarılıda olmuş sanırım. Bu lastik hangi lastik bir bilginiz var mı?
 
Petlas konusunda bilgim yok arkadaşım fakat ben nokien kış lastiklerini aradım bulunduğum yerde bulamadım ve boluya gideceğim için daha önce kullandığım ve beğendiğim lassa marka kar lastiklerini aldım ve güzel güzel kullanıyorum.
 
petlas aldım ben, bugün de ilk karla tanışmam oldu, tamam Istanbul öyle kar altında kalmıyor hiç bir zaman ama başka araçların sardırarak kalkamadığı yerde benim gaza dokunmam yetti, çekiş kontrolü bile devreye sokmadan rahatlıkla ilerliyor araç, bizim evin ara sokağında önümdeki aracın önü arkası ayrı oynarken ben çizgimde rahatlıkla ilerliyordum, ben de alırken çok şüpheli yaklaştım ama şimdi iyi kararmış diyorum :)

ha iş yerimin oradaki yokuş da buzlanmış, fark etmeden girdim, biraz zorlandı ama çıktı, 5 dakika sonra camdan bakarken gördüm, bir tane Porsche Cayenne epey bir uğraştı çıkamadı, %99 yazlık lastik vardı, sonra aynı araç arkadan dolanıp geldi, park yeri beğenemedi, tekrar yokuştan inerken duramayıp gelen minibüse tosladı direkt
 
arkadaşlar acil bişi sorcam

bi arkadaşımda 225-45-17 TOYO kış lastiği var. 4 tane. 3000 km kullanmış. leon u sattığı için satıyor. bana 650 ye verebilirim dedi. belki daha da indirir. alayım mı düşünceleriniz neler?
Paylaş
 
[MENTION=4]kfy[/MENTION] Cezmi abi 265-70-16 da hangi markayı önerirsin
 
arkadaşlar acil bişi sorcam

bi arkadaşımda 225-45-17 TOYO kış lastiği var. 4 tane. 3000 km kullanmış. leon u sattığı için satıyor. bana 650 ye verebilirim dedi. belki daha da indirir. alayım mı düşünceleriniz neler?
Paylaş
 
Bir kaç gündür bir çok arkadaş ile görüştüm ve petlas'ın kar lastiğini tavsiye ettiler hem fiyat olarak uygun hem kalite olarakta diğer ithal lastikleri aratmaz dediler vede yerli malı :) Bu akşam kısmetse 225/45/17 4 adet petlas taktırıyorum 800 TL'ye
 
Geri
Üst Alt