Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangi cordobayi almaliyim

kadir156

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Nis 2014
Mesajlar
6
Yaş
45
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım eşime cordoba 1.4 tdı almayı düşünüyorum 2004 - 2006 arası düşünüyorum 18-20 lira arası bir bütçem var. bu rakama full donanım alabilirmiyim 75 ve 80 hp lik modellerden hangisini tercih etmeliyim full donanım hangi modeli nettten baktım bayağı kafam karıştı yardımcı olurmusunuz not :eşim acemidir ilk defa kullanacak :)
 
özellikle cordoba mı? toledo veya leon da düşünebilirsiniz ama tercih sizindir:seat
 
Acemiyse ufak bi aracı kullanması daha kolay olur, hakimiyet ve park sorunu yaşamaz, cordobanın arka görüşü dardır biraz.
 
Al bitane ibiza ;) en iyisi


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Full olanini 18-20 ye bulman zor.ya km fazla olur yada hasarli olur.
 
cordoba

amacım güvenlik olarak bu fiyata alabileceğim en üst seviye bir araç olarak görmem . leon a gücüm yetmez limitim dahilinde alabileceğim en iyi model hangisi olabilir.güvenlik ve yakıt en önemli kıstas.yurt dışında olduğum için araçda bir arıza olduğu zaman ilgilenme şansım yok.en sorunsuz modeli tercihim

- - - Mesaj Birleştirildi - - -



- - - Mesaj Birleştirildi - - -
 
Bagaj ihtiyacın yoksa ibiza mantıklı ama bagaj gerekli ise cordoba.yakıttan yana memnun kalırsın bence.
 
Geri
Üst Alt