Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hangi bujiyi kullanmalıyım

ben ngk yı tavsiye ederim ngk japon malı serviste degil de dışarda değiştirmeni ve ngk nın iridyum modelini tavsiye ederim. zira servisde iscilik pahalı bi buji için fazla para ödeme 35 lira civarında fiyatlarıda:eek:key: gerci senin link de alman diyor :confused:
 
öneri olarak safkan japon olan NGK diyebilirim ama model olarak bilemiyorum neden derseniz bosch artık çin üretimi yapıyor malesef roberth bosch nin kemikleri sızlıyor piyasada bosch markası adı altın üretilen tüm ürünler uzakdoğu oldu..
 
cevaplar icin tesekkurler arkadaslar peki bu tirnak mesekesi icin yorumunuz nedir 1-2-3 tirnakli modeller var hangisini almali acaba . orjinal bujimiz kac tirnakli bilen var mi acaba
benzin filtresini bosch alacaktim. yorumlarinizdan sonra bari onuda mann alayin
 
arabanın bakımını yaptırdım araçtan çıkan orjinal bujilerde3 tırnaklı ngk idi
orjinal bujiyi almış taktırmış oldum.

eski bujiler 45.000 km gitmişti durumları baya kötüydü
 
Geri
Üst Alt