Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

hangi benzin firması?

Sem

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
8
arkadaşlar selamlar, arabam için ben benzini po dan alıyorum buna çok karşı çıkan arkadaşlarım var shell almamı tavsiye ediyorlar, daha seri daha uzun bir sürüş yaparmışım..
bilgilendirirseniz sevinirim
 
Koni hakkinda cok farkli gorusler var bence surkli nerden aliyorsak degistirmden ordan alinmayandevak edilmesi daha etkili olur diye dusunuyorum ben opet olarak basladim ama f/p olarakta yorumlari takip ediyorum farkli gorusler var ise bende takipteyim konuyu tesekkurler
 
şu benzin daha cok gidiyor gitmiyor diye bişi yok.ayağın gaz pedalına değmesi önemli burda kullanıcıdan kullanıcıya değişir.istanbul trafiği de malum.bunlar tüketici aldatıcı müşteri cekmek için yapılan reklamdan başka bişi değildir bana göre.mesela benım cordoba da 70-80 km hızla gidersem bi depo 1300 km yapıyor,100 ü gectin mide 1000 km zor yapıyor.burda dur-kalk +devir+vites +gaz pedalı vs cok önemli.
 
BP'de %3 hediye yakıt kampanyası var ve ultimate benzini gerçekten performanslı...
 
95 oktan bp iyidir %3 kampanyasi da cabası :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: goku
Pek bi bilgim yk biraz açarmısın ustad kampanyayı Nasıl dahil oluyoruz

ALINTI:

SEAT bireysel araç sahipleri BP istasyonlarında %3 hediye yakıt kazanıyor, yolların tadını çıkarıyor.
Siz de eğer bir SEAT sahibiyseniz hemen plakanızı yazıp 3212’ye ücretsiz olarak gönderin, hediye yakıt avantajını kaçırmayın!

sms gönderdikten sonra;

>>> Doğuş Otomotiv BP <<<

buradan kayıt ol arkadaşım.. daha sonra yakıt alırken bp istasyonlarındaki görevliye cep numaranı söylemen yeterli oluyor..
puanlar cep numarana yükleniyor..
1000 puan ve üzeri olduğunda harcama yapabiliyorsun..
1000 puan = 10tl yakıt
 
Son düzenleme:
>>> Doğuş Otomotiv BP <<<
önce buradan kayıt ol arkadaşım.. daha sonra yakıt alırken bp istasyonlarındaki görevliye cep numaranı söylemen yeterli oluyor..
puanlar cep numarana yükleniyor..
1000 puan ve üzeri olduğunda harcama yapabiliyorsun..
1000 puan = 10tl yakıt

Tesekkur ettım eyw :) kayıt olalım bi kenarda dursun :))
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: goku
Geri
Üst Alt