Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hamilton'ın Monza hedefi galibiyet

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Belçika Grand Prix'de yarışa erken veda etmek zorunda kalan dünya şampiyonu Lewis Hamilton, Monza'daki mücadelede hedefinin podyumun tepesine çıkmak olduğunu söyledi.

Klasmanda yedinci sırada yer alan ve matematiksel olarak hala şampiyonluğunu koruma şansı bulunan Hamilton, "Son iki sezondur, çok şanslı olduğumu biliyorum. Her iki sezon da, son yarışın sonuna kadar şampiyonluğu kovaladım. Fakat gördüğünüz gibi bu yıl biraz farklı" dedi.

Resmi internet sitesine yazan İngiliz pilot, Spa'da kaçan fırsatı Monza'da değerlendirerek, İtalya'da ne kadar rekabetçi olabileceğini göstermek istediğini söyledi.

Şampiyonluk mücadelesi matematiksel olarak sona erinceye kadar en yüksek puanları almaya çabalayacağını vurgulayan Hamilton, Monza'nın için düşük downforce konfigürasyonuna sahip olduklarını söyleyen Hamilton, "Singapur öncesinde bazı güncellemelerimiz oldu. Önlerde mücadele edecekler içinde olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Hamilton ayrıca, "Galiba, Monza geçmiştekinden oldukça farklı olacak, çünkü yarıştan önce burada test imkanımız yok. Daha önceki yıllarda yarıştan önce burada büyük bir test haftası olurdu, bu da bizim doğru dengeyi bulmamızı sağlardı. Pilot olarak da pistin yüksek hızına kendimizi hazırlamamıza imkan verirdi" diye konuştu.

TurkiyeF1.com
 
hamılton a pek şans vermıyorum
 
McLaren eskiden hızlı pistlerde kötüydü ama artık dengesi tam tersi oldu yahu..
 
Geri
Üst Alt