Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

HAMANN HAWK Roadster

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
Mercedes’in süperspor roadster modeli SLS AMG Roadster güçlenmeye başladı. HAMANN’ın Cenevre otomobil fuarında tanıtacağı kit araca ek performansla birlikte farklı bir görünüm de kazandırıyor.
Aracın Coupé versiyonu için ürettiği kite paralel bir yapıya sahip olan yeni ürünler arasında ek hava çıkışlarına sahip karbon fiber kaput, alt kısmında karbon fiber splitter ve LED aydınlatma bulunan ön tampon, 21 inç çaplı jantlar genişletilen çamurlukların ön ve arkalarına eklenen hava yarıkları, genişletilen yan etekler, karbon fiber yan ayna muhafazaları ve yan solungaç parçaları bulunuyor.
Arkaya geçildiğinde bagaj kapağı üzerinde bulunan seviye ayarlı spoilerin de karbon fiberden üretildiği görülüyor. Arka tamponu da genişleyen araca bir difüzör eklenirken yeni egzoz sisteminin 90 mm çaplı dörtlü çıkışı siyaha boyanmış.
İç mekanda tasarım değişikliğine gitmeyen HAMANN aracın dış rengiyle uyumlu karbon fiber kaplamalar ve dikiş iplikleri sunuyor. Aksesuarlar arasında alüminyum pedal seti ve ışıklandırmalı kapı eşikleri de bulunuyor.
Süspansiyon sistemi 30 mm alçaltılan aracın 6.2 litre hacimli v8 motoru da 636 beygir güç, 680 Nm tork üretebiliyor. 0′dan 100 km/s sürate 3.6 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 320 km/s.




















 
vay arkadaş nerden buluyon bu güzellikleri :eek:key:
 
Geri
Üst Alt