Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hakkari'de 53 Terörist Öldürüldü

mstfcfc

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Haz 2011
Mesajlar
1,819
Yaş
34
[h=1]Hakkari'de 53 Terörist Öldürüldü[/h]Çukurca'daki hain saldırının ardından başlatılan operasyon, üçüncü gününde... Operasyonlarda, 53 terörist öldürüldü.

Bölgede sıcak takip karadan ve havadan sürdürülüyor. Heronların tespit ettiği bölgelere, helikopterlerle özel eğitimli komandolar indirildi.Kobra helikopterleri de sürekli Çukurca'daki Kazan Vadisi bölgesine bomba yağdırdı.Kazan Vadisi'nde teröristlere yönelik operosyonlar aralıksız olarak devam ediyor.TRT Haber Muhabiri'nin edindiği bilgiye göre, şu ana kadar yapılan operasyonlar sonucu 53 terörist öldürüldü.Kazan Vadisi'nde sıcak temasın devam ettiği öğrenildi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre bu sayı her an artabilir.
 
karıları kızları bosta kaldı onlarıda sarapcılara verelım !!!!
 
Geri
Üst Alt