Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Haftasonu sürprizi

kamu

Kayıtlı Üye
Katılım
19 May 2012
Mesajlar
23
Yaş
37
Haftasonu şehirdışından gelen arkadaşımla gezeceğiz, erken kalkalım deniz kenarı bir yere gidelim dedim. Kalktık arabanın başına gittik durum;

photo (1).jpg

Hemen stepneye sarıldık, sonra arkadaşımın aklına lastik spreyi geldi (daha önce böyle birşey olduğunu hiç duymamıştım, özel seat servisine sorduğumda onun suratındaki ifadeden de anladığım üzere o da hiç duymamıştı, daha da gitmem oraya). Yakın bir benzinlikten (100m) bir sprey aldık. Plan biraz şişirip jantın üzerinde gitmemek. En yakın hava basılacak yer 100 metre zaten.
Spreyi çalkalayıp taktım şişirmeye başladım ki o an şok oldum, şerefsizler tekeri bıçaklamış, yanaktan 4 5 yerden. O an içimden geçenleri tarif etmeye kelimeler yetmez sanırım.

Hemen sprey ile bastığımız kimyasal sayesinde şişen teker inmeden lastikçiye çektim, 4 5 yere yama yapmak olmaz hem de yanaktan dedi, elinde benim lastik ile aynı ayarda çıkma varmış onu taktık artık, sonra rot balansçıya gittim önleri arkaya arkaları öne aldırdım.

Böylece misafirime de banada hafta sonu sürprizini atlatmış olduk.

(140 ı geçince direksiyonda titreme oluyordu zaten aynı gün rot balans için gidecektim, lastik değişince hemen gittim, henüz hız yapma fırsatım olmadı, bu haftasonu uzun yol yapacağım, rot balans ile ilgili yorumumuda paylaşağım)

Not: Arabanın önünde telefon numaram vardı, lastiği kesen ciğersiz varsa bir derdi arasaydı keşke!

Sonuç, cana geleceğine mala gelsin!...
 

Ekli dosyalar

  • photo (1).jpg
    photo (1).jpg
    94.3 KB · Görüntüleme: 76
geçmiş olsun.. umarım adiler tekrarlamazlar..:kizgin:
 
ben bu zihniyeti anlayamıyorum eğerki bana zarar vermek istiyorsan gel bana yap arabadan ne istiyorsun...
Karakter fukaraları...
 
Geçmiş olsun..İstanbulda bu olaylar çok sık olmaya başladı...Bu işi yaparak zevk aldığını sanan şerefsizler var,yada Lastik tamircileri de yaptırıyor olabilir..
 
Geçmiş olsun Allah bir daha tekrarını yaşatmaz inş
 
Allah ıslah etsin böylelerini. Aracınızı hep aynı yeremi bırakırsınz szie çok mu uzaktı nasıl cesaret edip yapmışlar bunu? geçmiş olsun :(
 
çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın..
 
Geri
Üst Alt