Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Haberdar Etmek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
konular ya da mesajlar silindiğinde sahibine nedeni konusunda bilgilendirilceğinde hem fikir olmuştuk..benim bazı konularım uçmuş..
mesaj sayım kaçtı hatırlamıyorum o da düşmüş kesin silinmiş yani..
konuyu şikayet başlığına açmaya kıyamadım SCW'ye yakıştıramadığım için çünkü çok değerli benim için..

ama bilgilendirilmek hakkım bu tamamen kişisel saygısızlığa girer..
ve saygısızlık konusunda anam babam bile çizdiğim çizgiyi geçemedi şu zamana kadar..geçemeyecek de..

yönetici arkadaşlarımdan bu konuda bilgi alabilir miyim. ??
teşekkürler..

not: DB'de bi sorun yok anladığım kadarıyla belli bi saatten sonra açılan konular vs. hala var forumda..silinmiş yani kesin olarak görünen bu burdan..
 
yiğit abi bilgi vericeklerdir ama benim dikkatimi ceken bişi olmadı suan:(
 
Kardeşim silinen konulardan hatırladıkların var mı hiç?
 
kardesım konu sılınmedı de biz bi ara suyunu cıkardıgımız ıcın muhabbet mesajlarımız sılınmıs :)

onemlı bı sorun yok yanı
 
yönetimden bu konuda bilgi alabilir miyim acaba. ??
 
yiğit silinen mesajlarının altında konu dışı yazım diye bi not düşülmüş zaten.senin,özgür ün ve cmi87 nin mesajları silinmiş.scw nerelere takılıyor konusundaki.mesajlar hakan tarafından silinmiş...
 
Bilal hangi konuda neyin nelerin silindiği forumdaki bütün konulara bakarak kontrol etmem çok zor..hiç de dikkatimi çekmedi baktıklarımda..neyse abi kitle sen bu konuyu abi kapansın mevzuu..
 
Yiğitcim o gün o konu sırasında ben zaten biraz fazla taşmış konudan mesajlarınız diye uyarmıştım, daha ne kadar haber verilebilir bilmiyorum ama silinenler ondan ibaret öyle bahsettigin gibi 100lerce mesaj konu falan yok. Bende birşey söylemek istemiyorum bunun üstüne zaten Bilal gereken açıklamayı yapmış sanırım. İyi forumlar
 
yiğit aramızda küçük bir iletimsel hata oldu...birdaha, küfürlü,siyasi,hakaret vs mesajlar dışında hiç bir konu silinmeyecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt