Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

H&R Coilover hakkında bilgi..

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Piyasada çok fazla olmayan ama birçok insanın iyi dediği bazıssının hiç bilmediği bir coilover bunun hakkında bilgsi duymuşluğu olan arkadaşlar varmı dün almış bulunuyorum yanlız fiyat konsunda birşeyler duyup kendimi rahatlatmam lazım yardımcı olurmusunuzz:confused::confused:;)
 
hayırlı olsun barış..
h&r fiyat konusunda öyle ucuz alınabileceklerden değil..eğer sıfır alırsan ve türkiyeden alırsan..yüksekli alçaklık sertlik yumuşaklık ayarı da varsa..gene 2 bin liranın üstünde ödersin..ama kesin fiyatını bilmiyorum
 
hayırlı olsun barış..
h&r fiyat konusunda öyle ucuz alınabileceklerden değil..eğer sıfır alırsan ve türkiyeden alırsan..yüksekli alçaklık sertlik yumuşaklık ayarı da varsa..gene 2 bin liranın üstünde ödersin..ama kesin fiyatını bilmiyorum

Teşekürederim abi :eek:key: ödedim zaten:( yanlız aldığım fiyat ve ürün hakkında çok bilgim yoktu acıkcası biraz kulaktan dolma davrandım iyi olduğu sölendi ve aldım fiyatı 2900 yanlız türkiyede netten baktığım kadarıyla net bir fiyata ulaşamadım merakım buna istinaden
 
birde ürüne birçok markadan daha iyi denildi KW vs. gibi dorumudur merak ettim???
 
abisi H&R gerçekten iyidir..hepsinin yeri özellikleri farklıdır..
bende KW var söyleyenler en iyi ikinci der..bu satıcısına ve kullanıcısına göre değişiyor..mesela AP yi daha çok seviyorum ben KW ya nazaran bazarıları sert o diye sevmiyorlar..dursun benim araca bindiğinde bunda coil mu var şimdi yumuşacaık bu dedi ve pek sevmedi mesela aysını bende söyleyebilirim yumuşak sertleştirebilirim ama o zaman da amortisör sert oluyor..yani yayları yumuşak.H&R ın ise yayları biraz daha serttir eibach yumuşaktır.bunlar tabi hep kullanıcıların söyledikleri.ben sadece AP-ve KW kullandım bide hasan gülşenin araçta h&r ları biliyorum öyle çok gitmedim ama yoldaki tokluğu çok hoşuma gitti..Bilstein'a gücümüz yetmiyor yettiği zaman da o fiyatı bu fiyattaki bir arabaya takılmaz mantığı ile takmıyoruz mesela..
2900 rakamları tahmini normal..o fiyatın içinde yol gümrük kdv. ve kar var..KW da 3 bin 3.500 arası..
bu iş biraz şans işi..alırken tok birine rastlarsın 2200-2400 e alırsın yada 2900 gibi bir rakama..
 
Fiyatını ve kalitesini taktırıp kullanmaya başlayınca anlarsınız:)
Coiller biraz farklı oluyor size çok rahat iyi gelen bana çok rahatsız ve yetersiz gelebiliyor.Bence biraz kullandıktan sonra parasının hakkını verip vermediğini siz belirlersiniz.H&K hakkında bende kötü yada çok iyi diye birşey duymadım ve kullananlar var.Siz memnun kalırsanız zaten sorun yoktur:)
Bu arada hayırlı olsun.

xx
 
o zaman fiyat olarak iyi bir fiyata almışım diyelim biliyossun abi fk ya falan bakıyodum dediğin gibi gümrük kargo vs. hemen hemen aynı paraya geliyodu kullanıcısına göre değişen mallar ve herkese göre iyilik derecesi farklı tabi o zaman.daha kullanalı bir gün oldu bendede bundan önce koni vardı oda gayet iyiydi ama arada biraz fark var sanırım çünki hisedilir şekildde bu daha tutucu ve keyifli gibi şimdilik...sertlik konumu kendinden ayarlı alçaklıkla birlikte hava basıncıyla yumuşaklığı ve sertliği ayarlıyo şuan dip basılı ve çok sert değil eminim birçok yaylı arabadan daha yumuşak bude markanın tecrübesi olsa gerek herhalde ...abi sana ve ilgine teşekürederim sorduğum birçok soruyu cevapladın..:hosgeldin:
 
birde ürüne birçok markadan daha iyi denildi KW vs. gibi dorumudur merak ettim???

Eibach Coilover;minimum 30mm maksimum 70mm alçaklık sağlayan, yol tutuşunu hat safaya çıkaran bir coiloverdır. Konforludur. Performansı üstündür. Fiyatı ve konforu ile tercih listesinde ilk sırada olması gereken bir coilover'dır. Yaylar Eibach ve Süspansiyon KW üretimlidir.

H&R Coilover; Piyasada 2 farklı versiyonu vardır, birisi sert olan ve diğeride yumuşak olan modelidir. Sert olan piyasadaki en performanslı coilover'dır.Yumuşak olan ise gayet konforludur fakat Eibach kadar değil. Performansı ise Eibach ile aynıdır.Yaylar ve Süspansiyon H&R üretimlidir.

KW Coilover; Piyasada 3 farklı serisi mevcuttur. 1. Seri sadece alçaltma imkanı bulunan ve performansta 10 üzerinden 9 alan bir coilover'dır. Eibach coiloverda 1.seri süspansiyon kullanılmasına rağmen Eibach kitinde yaylar Eibach marka olduğundan biraz daha konforludur. KW Variant 1 konfor bakımından pek rahat değildir.

KW Variant 2, 1.seriye göre farkı Rebound ayarı yapılabilmesidir. Bu yüzden daha konforludur. Rebound ayarına göre performans V1 ile aynıdır.

KW Variant 3, 2.seriye farkı 14 yönlü compression damping ayarı yani sıkıştırma ayarı yapılabilmesidir. Konforun yanı sıra performansta üst düzey olan bu coilover piyasanın en pahalı kitidir.


H&R: 2000-2250TL
Eibach: 1800-2100TL
KW: 1750-3500TL
 
rica ederim..bildiğim kadarı ile cevapladım..başka bilgileri olanlar da cevap verecektir mutlaka..öenmli olan memnun olman..
dediğim gibi daha ucuza bulunmayacak bir şey değil ama memleketimizde çogu elinde bulundurmuyor sen istedikten sonra sipariş veriyorlar..
ve bu aradaki komisyonlarını alıyorlar diyeyim..sevdiğim bir tarz değil çünkü bekliyorsun..benim ticaret anlayışımla doğrudan uymuyor..ama sistem bu ..sen doğrudan beklemeden almışsın fark da bundan kaynaklanıyordur..
güle güle kullan:)
 
Geri
Üst Alt