Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Grosjean Bankadaki İşini Bırakmak İstemiyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
26082009190733-r_grosjean_bank.jpg


Renault Pilotu Cenevre'de bir bankada çalışıyor

Renault F1 Takımının yeni pilotu Romain Grosjean, motor sporları kariyerinin yanısıra doğduğu kent olan İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir bankada sürdürdüğü görevinden ayrılmak istemediğini söyledi.

Grid'deki 20 pilottan biri olan Grosjean, aynı zamanda Cenevre'deki bir bankada da profesyonel olarak görev yapıyor. Renault ile Formula 1, banka ile de profesyonel kariyerini birlikte sürdürmek isteyen Grosjean, geçtiğimiz hafta sonu Valencia'daki ilk Formula 1 deneyimi ve bankacılık işiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Renault'nun üçüncü pilotu olarak her ne kadar Formula 1 Padok'larına, pit alanlarına ve garajlara yabancı olmasam da, Valencia'daki hafta sonu benim için çok heyecan verici geçti. Pazar günkü yarışın her saniyesini büyük bir coşku ve keyifle yaşadım. Tabii hafta sonu boyunca bana verdikleri destek ve yardımları için tüm takıma şükranlarımı iletiyorum. Benim için her şey yeniydi ve çok kısa sürede çok şey öğrenmek zorundaydım. Önce otomobile, GP2'den çok farklı olan kokpite alışmak ve daha sonra da kendime olan güveni arttırmak için çalıştım. Genel olarak performansımdan memnunum ve ilk Formula 1 yarışımda damalı bayrağı görmekten de çok mutluyum. İnanın, üç günde çok büyük bir tecrübe ve aynı zamanda özgüven kazandım. Tabii bu arada pistler dışında da bir profesyonel işim var. Cenevre'de bir bankada çalışıyorum. Yarışın ertesi günü Cenevre'ye geçtim ve bankadaki görevime dönerek gerçek yaşamla temasımı kaybetmemeye çalıştım. Bu düzeni elimden geldiğince ve tabii her iki taraftaki görevlerimi aksatmadığım sürece korumak istiyorum. GP2 Serisinde de, daha önceki yarış kariyerimde de bu düzende çalıştım ve hiç şikayetçi değilim."

PadokF1
 
haftasonu yarıs
hafta içi banka :)
 
Bilal bu konu kalmış abi.. :)
 
Adama bak spider man gibi hafta içi bankacı hafta sonu F1 pilotu :D
 
F1 ile artık pek bağlantım kalmadı gibi bişi ama beklenti oluşturdunuz üzerimde naapim.. :) :)
 
Geri
Üst Alt