Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gps sistemi hk.

RickPierOneiL

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
464
Merhaba,
Yeni bi araç aldım i30.fakat eski sahipleri araca GPS takmışlar.benimde haberim yoktu adamlar beni arayıp GPS'in sökülmesini ve onlara geri göndermemi istediler.Bende biraz caz yaptım kendilerine tartıştık felan şimdi ben uyuz oldum bu gpsyi söktürmem lazım herife hangi firmanın taktığını soruyorum söylemiyor.bunu söktürebileceğim bir yer var mı bildiğiniz ? Yönlendirirseniz sevinirim.
 
usta brak gelip kendileri soksun veya soktursun, sen nie ugrasacaksinki seni ilgilendirmez o konu bence. Arabayi verirlerken gozlerini acsaymislar ama degil mi :) benim sahsi fikrim hic ugrasma bence, kime gps lazimsa gelsin alsin de ;)
 
Üstünde bir numara olması gerek var ise o numara ile bir sorgulatın. Arvento var TR de bilinen GPS sistemleri yapan. Bizde firma olarak onlarla çalışıyoruz. Yalnız sökülürken dikkat edilmesi gereken şeyler var bir bilen ile bu işi yapmanızı öneririm. Üstünde kalması da pek iyi olmaz data hattı iptal edilmemişse sizi izleyebilirler.
 
adamların beni izlemesi sinir bozucu o yüzden söktürüp atcam.

Bencede söktür fakat atma.. Yakınsan eğer.. Hadımköyde bir yer var.. TETAŞ diye.. orada sköüp takıyorlar.. Büyük bi firma..
Söktürdükten sonrada adamı ara cıhazını söktürdüm masrafını verırsen bende cihazını sana veririm de... Yok der istemiyorum derse koy bı taşın üstüne vur bi çekiç denize at gitsin :D
 
aynen bende onu düşünüyordum hacı adamla görüştüm adam zaten gönder bana diyor eşinin arabasına taktırıyormuş adamdaki mantığa bak parasını gönderecek bende ona gönderecem.
 
aynen bende onu düşünüyordum hacı adamla görüştüm adam zaten gönder bana diyor eşinin arabasına taktırıyormuş adamdaki mantığa bak parasını gönderecek bende ona gönderecem.

Sen bence sök GPS 'ı parasını boşver..

Adamda kötü niyet oldugunu sanmam.. Kötü nıyet olsa GPS var demez.. Gelırler aracı bulurlar alıp gotururler yada bir parcasını calıp götürürler (ALLAH korusun) .. Oyuzden adam söylediklerinde samimi geldi bana..

Bıldıgım kadarıyla arka cam bölgesinde yada ön camda sıyah bı kutu şeklinde oluyor.. Kablolu olanları var kablosuz olanları var.. Yanı kendın bıle sokebılırsın belki..

Bızım bi abi vardı sırket arabasında bulunan GPS'ın kablosunu takıp edılmemek ıcın kesmıstı.. İşede yaramıstı.Sonra işten kovulmuştu.. Baya etkili bi cihaz yani :D ama elektrıksel bır problem yaşanabilir..

Aldığın araç kiralık yada şirket aracı olabilir kuvvetli ihtimalle.. Yoksa kimse şahsi arabasına gidip takip cihaz taktırmaz kolay kolay :D Ferrai falan değilse.. Taktırırsada montaj parasını düşünmez gelir senden geri alır..

İnternetten Araç Güvenlik firmalarını araştır telefonla bilgi al derim.. Bu firmayı arayabilirsin bence...

Belki yardımcı olurlar.. Yeride Maslaktaymış..

İletişim | Araç Takip | Araç Takip Sistemleri
 
Geri
Üst Alt