Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Google chrome&mozilla autopager eklentisi

nedjo

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ara 2010
Mesajlar
623
Yaş
38
Selamlar. Forumumuzu daha rahat kullanmak için sizlere 6-7 aydır kullandığım bir google chrome eklentisinden bahsetmek istiyorum. Adı autopager. Mozilla için de aynı isimle bulabilirsiniz. mozilla'dan chrome'a dönen birisi olarak yeni mozillada nasıl çalışıyor bilmiyorum ama sorunsuzdur yine de. Neyse uzun lafın kısası forum sayfalarında gezerken ilk sayfanın sonuna gelindiğinde 2. sayfayı sayfanın devamına otomatik olarak açmaya yarıyor. Çoğu zaman forumu okurken bir bakıyorum 4. 5. sayfalara gelmişim. Genellikle farkında bile olmuyorum. Tek kötü yanı cevap yazarken sayfa sonuna geldiğinizde diğer sayfayı açmaya başlıyor ve cevap paneli kayıyor. Genelde son sayfayı okuduktan sonra cevap yazdığım için sorun teşkil etmiyor fazla. Facebook, google gibi sitelerde de çalışabilmekte. Bazı forumlarda çalışmıyor ama bizim forumda sıkıntı yok.

Denemek isteyenler için

Google chrome: https://chrome.google.com/extensions/detail/mmgagnmbebdebebbcleklifnobamjonh?hl=tr

Mozilla :https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/autopager/

İyi forumlar.
 
bunu bilmiyordum çok işime yarayacak teşekkürler kardeşim..
 
bunu bilmiyordum çok işime yarayacak teşekkürler kardeşim..

Ben bayadır kullanıyorum. Bazı sitelerde çalışmayınca elle 2. sayfayı tıklarken anlıyorum değerini :) facebookta insanların fotolarını bile altalta sıralıyor :)
 
Facebook'ta son güncellemede resimler zaten alt alta çıkıyor sayfa bölünmesi olmadan
 
Facebook'ta son güncellemede resimler zaten alt alta çıkıyor sayfa bölünmesi olmadan


Ben autopager'ı kapattım denedim ama göremedim. Bakalım face'de autopager'ı kapattım haklı olabilirsiniz ama bende çıkmadı daha. Tabiki güncellemeyi yaptım :)
 
Böyle pratik oldu yahu sağolasın necmettin bu eklentiyi bilmiyordum :)
 
sağol kardeşim deneyeleim..
 
Bu arada youtube videolarınızın otomatik olarak olarak başlamasından bıktıysanız bir google chrome eklentisi daha : Stop Autoplay for YouTube

Ne işe yarar derseniz herhangi bir youtube videosuna tıkladığınızda (tabiki youtube sitesi üzerinden izlediğiniz videolarda çalışıyor) video hemen oynatılmaya başlıyor bildiğiniz gibi.Birkaç videoyu arka arkaya açtığınızda sesler karışıyor tek tek girip durdurmak gerekiyor vs. İşte bu eklenti tüm bunları engelliyor. Video çalışır çalışmaz kendisi durduruyor. Video yüklenmeye devam ediyor.

Yüklemek isteyenler için : https://chrome.google.com/extensions/detail/lgdfnbpkmkkdhgidgcpdkgpdlfjcgnnh
 
Geri
Üst Alt