Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

golf sorun..?

hellchaosdead

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
85
Yaş
37
herkese slm..2005 golf gtı aracıma son ıkı susturu sokuldukten sonra bı son susturu takıldı..arac eskısı kadar cekmıyor..bıde orjınal 17 olan jantlar replıca 18 cevırıldı ama barıs bı sekılde aracımda cekısten dusme yasıyorum..fıltre vs hıc bısı yok aracta..bu ıkı etken bu kadar fark edermı onu merak edıyorum..yada baska bısıdenmıdır kafayı sıyırmıs durumdayım bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım..sımdıden herkese tesekkurler..
 
17den 18e geçiş illaki değişiyor ama anlattığın kadar bariz bi düşme olacağını sanmam. başka bi sorun olabilir bence
 
mutlaka ilk kalkışlarda özellikle hissedilir bir düşüş oluyor ama bahsettiğin düşüş ne kadar onu bilemiyoruz tabiki...
 
ılk kalkısta ..yada 2 dusuk devırden yukselmeye calısırken yıgılıyo araba..benzın aldıgım yerı degıstırıp denedım bu gun bı nebze daha duzeldı 97 oktan ıle..
 
Lastik taban genişliği artmadıysa 17'den 18'e geçiş bu kadar farkettirmez. Yalnız susturucuyla ilgili bir problem direkt etkiler. Araba egzos çıkışında boğuluyorsa gazı diplediğinde fırlamaz, aksine yığılır. Egzos borularına fazla açı vermek veya eskisine göre daha dar kesitli boru kullanmak da etkiler.

Sürekli 95 oktan tavsiye etmem, uzun vadede mutlaka rölantide titreme yaratır, yakıt filtresini tıkar, yanma odasında kurum yapar. Bir süre 97 oktan iyi marka + iyi istasyondan alıp, değişimi gözle derim.

He bu arada artık hava fena ısındı, yaz mevsiminin performansa etkisini de unutmamak lazım.
 
son takılan susturucuda sorun olabilir çok geçirmiyorsa sıkıştırıyor olabilir denemek için boşa aldırın vidalarından bir bakın çekişine bence.
 
Geri
Üst Alt