Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Golf 1.6 102 Bg Trendline DSG

Golf 6 1.6 102 Ps Trendline DSG

  • Alinir veya, lpg takilir gule gule binilir :)

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Alinmaz

    Kullanılan: 3 100.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3

frknylmz38

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
55
Yaş
30
Merhaba arkadaslar..
Bu araci almak istiyorum (2011 veya 2012 modelini) biraz arastirdim motoru eski bir motor ama uzun omurlulugu olsun lpg ile uyumu olsun birazda mantikli geldi bana.102 beygir sehir icinde yeterlidiryeterlidir.Otobandada hizlanmak istediginde mahcup edecegini sanmiyorumsanmiyorum,ama bayirdaki performansi hakkinda da endiselerim var..trendline donanim olmasi cok onemli degil kol dayama 4 cam otomatik arka havalandirma kanallari vb gbi ozelliklerlerin standart olmasi yeterlidir.direksiyon bos o kadarda cok goze batacagni sanmiyorum..
Aracin fiyati suan ikinci elde 46-55 bin aralarinda dusuk km de araclar..Araci kendime almayi dusunuyorum.peki bu arac ile guzel bir deneyimi yorumu olan var mi? Nasildir yani beni pisman eder mi ileride ? Yorumlarini bekliyorum,simdiden tesekkurler.
 
ben oyumu alınmaz yönünde kullandım :) o paralara gırtlağına kadar dolu ıkıncı el leon alabilirsin. golfte işimi görür diyorsan tercih sizindir ...ikinci eli iidir vw seatlar bıraz daha yavaştır.ben uzun süre bincem,spor arabam olsun dersen seat yönünde olsun...
 
Seat Leon düşünmüyorsanız, 2010-2011 model Audi A3 1.6 Otomatik de düşünebilirsiniz. 50.000 TL seviyesinde bu araçtan bulabilmek mümkün
 
2015 teyiz abi allah aşkına bırak 8 sübap arabayı al bi tsi ya da tdi bak keyfine
 
Geri
Üst Alt