Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gokart pistinde akıl almaz ölüm

bora55

Kıdemli Üye
Katılım
19 Eyl 2012
Mesajlar
2,140
Yaş
42
[h=1]Gokart pistinde akıl almaz ölüm[/h][h=2]Emniyet kemerini boynuna geçirince pistte başı koptu[/h]Adapazarı'nda Çevre Yolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesindeki pistte gokarta binen 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan adlı genç kızın çarpma sonucu kafası koparak öldü. Genç kızın emniyet kemerini beli yerine boynuna doladığı ve hızlı şir şekilde kenara çarpmanın şiddetiyle başını emniyet kemerinin kopardığı belirtildi.
Olay saat 13.30 sıralarında Alınan Çevre Yolu'nda bulunan Kipa Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki gokart pistinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre arkadaslarıyla birlikte gokarta binmek üzere piste gelen gelen 24 yaşındaki Tugba Erdoğan, gokart ile bir süre gezdi. Oldukça hızlı olan gokartla giderkena iddialara göre emniyet kemerini beli yerine boynuna geçirdiği ileri sürülen genç kız araçla hızlı bir şekilde kenara çarptığında boynuna takılı kemer boşono koparttı.
Gokartta kafası bedeninden ayrılan ve bası pişte düşen genc kızın gokartı 5 metre kadar ilerledikten sonra çarparak durabildi İnanılmaz kaza sonrası burada bulunan herkes şoka girdi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

Milliyet - Gokart pistinde akıl almaz ölüm


 
Gerçekten de akıl almaz ve bir o kadar da insanı şaşkına ceviren bir olay. ALLAH kazadan beladan korusun. Ölümünde hayırlısını nasip eylesin ALLAH.
 
emniyet kemeri nasıl baş keser ya, garip :S
O nasıl bir hız o nasıl bir kemer?
 
Allah ailesine sabır versin. Çok feci bir kaza.
 
korku fılmı gbı yahu ınsanı go karttan uzaklastırırı bu haber
 
Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin...Çok feci şekilde can vermiş garibim...
 
Geri
Üst Alt