Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geri vites Lambası!

Onemetallic

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2011
Mesajlar
55
Yaş
36
Geri vites lambasının yanmadığını gördüm geçen haftalarda sorun ampuldendir diye yeni ampul taktım fakat çıkarttığım ampul yanmamış. Sigortası yanmış. Neyse yeni sigorta vardı yerine onu taktım aynı amperinde fakat kontağı çevirir çevirmez o da yandı :S İşin ilginci geri vites lambası ve arka sis farları yanmıyor. Her yeni sigorta takılışında tekrar atıyo :D Bi forumda denk geldi ama bu arka bagaj kapak amortisörlerinin ordan elektrik kabloları geçiyormuş ve bagaj aç-kapa yaptıkça aşınıp, kopup kısa devre yapıyormuş. Yani öyle yazmışlar.

Sizden böyle birşey başına gelen oldu mu sorun sizce de bu mudur ? Yoksa başka dert tasa olur mu :) İlla ki elektrikçiye gösterilecek pazartesi günü fakat gitmeden önce sizlere sormak bilgi almak istedim :) Saygılarımı sunarım Seat Ailesi :)
 
Kesinlikle kisa dewre ile alakali baska secenek yok. Elektrikciye gidin ufak bi sorun hallolucaktir. Kolay gelsin
 
Teşekkürler :) Bir de Ankara'da bildiğiniz iyi elektrikçi var mı Batıkent taraflarında? :)
 
dostum aynı problem bende de vardı. elektrikçi ye gittim 20 tl ye halletti. ded.ğ.n gibi bagaj kapağının oradaki kabloyu ikitaraflı söktü kopan kabloların yerine yenilerini bağladı. sorun çözüldü. kronik bir problem..
 
Geri
Üst Alt