Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

geri gorus kamerasi yardim !!!

rinobkr

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Nis 2011
Mesajlar
14
Yaş
43
arkadaslar ayin 23 unde ibizama izmirde pioneer double din taktiracagim .Poineerimda Geri gorus kamerasi icin girisler mevcut .
Geri gorus kamerasi taktiran var mi ? Sanirim bu konudaki en buyuk sikinti kameranin takildigi yer arka tamponda cok bariz olarak belli oluyor bu da basimin belasi oto teyp hirsizlarina davetiye aciyor .Soyle cok belli olmayan kamufle olabilecek bir geri gorus sistemi taktiran varmi aranizda. Bu konudaki goruslerinizi bekliyorum.
 
bende bi ara düşünüyordum ama sonradan pek de gerekli bir şey olmadığı kanısına vardım görüntü kirliliğinden başka birşey değil bence
 
kutu seklinde olanlar var ama onlarda belli oluyor, monte edilecek yer siyahsa sorun olmaz.
 
pioneerin ne kadara aldınız ??? plakalanın içine koy =)
 
geri görüş kamerası çok gereksiz aylanarl varken tutupta teyb en bakılmıo :D çok kullanan biri olarak1 kere bile bakmadım o kameraya :D
 
hırsızlara davetiye çıkartacağı kesin..bunun yanında zaten kameraya ihtiyaç duyacak bi araba değil Leon..
 
Geri
Üst Alt