Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geri gelirken ugultu yapmasi

Diskler yada kampanalardan olabilir. Kışın biraz pas tutunca ses yapıyolar özellikle geri giderken
 
Diskler yada kampanalardan olabilir. Kışın biraz pas tutunca ses yapıyolar özellikle geri giderken

aracımı aktif kullanıyorum..uzun kullandıktan sonra ses geliyor. erzurumun sogukları kardan dolayı azaldı ama aşırı soğukta bile yapmamıştı bu uğultuyu..
 
Uğultu gelince hafif frenleme yaparak deneyin sesde değişim olursa muhtemelen fren sistemindendir. Balatalar bitmeye yakında ses yapabiliyor.
 
başka bir seat forumunda okudum şimdi..bu ses çoğu kullanıcıda varmış ama çözümsel bir şey yazmamışlar. servise giden biri yokuş kalkıştan demiş birisi yağışlı havadan demiş.. sanırım kronik olma ihtimali var kanımca
 
Anlaşılan bu sorun tüm İbizalar'da mevcut. Bende sanayide çözüm aradım fakat çare bulamadılar ses halen geliyor. 0-10 km hızları arasında yapıyor kalkış veya geri geri giderken
 
Bu sorun kronik olarak bir çok araçta mevcut. Bildiğim kadarıyla servisler bunun için önem arz etmeyen bir açıklama yapıyorlar. Balataların tozlanması veya yüzey formasyonunda kirlenme (diğer bir tabirle, yağış ve hava şartları nedeniyle paslanma) gibi sebeplerden oluyor. Belki geri geri giderken bir kaç kere ani sert frenleme yaparak aşınma payını arttırabilir sesten kurtulabilirsiniz. Lütfen bu uygulamayı kontrollü bir yolda gerçekleştiriniz. Güvenlik herkes içindir :)
 
Geri
Üst Alt