Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geri Görüş Kamerası

KİREÇ

Trakya Bölge Sorumlusu
Katılım
19 Eyl 2012
Mesajlar
7,499
Yaş
42
delme fln yok abi benim bildiğim o amblem değişiyor bagajın arkasındaki plastik bölümleri söküyorlar sonra takıyolar ekrana bağlıyorlar bitiyor. ender elektronikte varmı bilmem ama o firmada çok var böyle parçalar ordan temin edebilirsin abi.
 
Walla Teknolojinin geldiği son nokta geçen yıl bi golfte görmüştüm SEAT içinde yapmışlar demek.. yanlız bunlar Bireysel teşebbüs bildiğim kadarıyla öyle otomasyon halinde seri bir üretim ve satış yok bildiğim kadarıyla olursa da çok ucuza mal olacağını düşünmüyorum ama Bence Dursun [MENTION=4846]GeniuS[/MENTION] usta niye yapamasın bunu:eek:key:
 
park ampülünün oraya yerleştiriyorlar plaka ışıkla takım halinde o şekilde uygulayabilirsin :eek:key:
 
park ampülünün oraya yerleştiriyorlar plaka ışıkla takım halinde o şekilde uygulayabilirsin :eek:key:
küçük bi çıkıntı da olsa gözükmesin isterim. istanbulda yapan varmış arkadaş görmüş ama nerede bilmiyorum.
 
küçük bi çıkıntı da olsa gözükmesin isterim. istanbulda yapan varmış arkadaş görmüş ama nerede bilmiyorum.

Hımm ozman kolay gelsin inşallah bulursun halledersin:) ama oradan bagaj açılacak el degecek delinecek ne bileyim ne kadar faydalı olur bilemiyorum 2 günde bozulmasın sonra vw benziyecek diye:confused:
 
eminönü tarafında bi yer varmış arkadaş orda görmüş yanlış hatırlamıyorsam..
 
Hevesini kırmak gibi olmasın ama bence aracını bozmana değecek bir modifiye değil. Tabi böyle videosunu izleyince şık fakat Leon gibi bir hatchback araçta, bi de park sensörün varsa hiç gerek yok. He olur 5 metrelik koca bir sedan, ağır ağır kamerandan da izleye izleye parkedersin inceden.

Bir de şu var, oraya takacağın kamera geniş görüntü alabilmeli, kaliteli olmalı ve görüntüyü gösterecek bir de minimum 6-7 inç ekranın olmalı. Aksi takdirde o kameraya güvenerek parketmek tehlikeli bile olabilir.
 
Geri
Üst Alt