Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Genel Leon teknik bilgiler

mikropca

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Mar 2012
Mesajlar
21
Yaş
40
Şimdi genel bir başlık açmak istedim ki aklımda ki bir kaç soruyu sağa sola saçmadan aynı başlık altında cevaplar bulabileyim. Bu markaya ve bu modele çok yabancıyım o yüzden bazı konularda bilgiye ihtiyacım var. Aracım 2006 stylance'dir.

Şimdi ilk olarak yakıt konusunda hem benzin hem de lpg olarak bu motora en uyumlu ve en temiz performansı sağlayan markalar hangisi ki muhtemelen shell ve opet cevapları gelecektir ama ben yine de sormak istedim.

farları xenon yapıcam ama bunun karşı kişilere ne kadar rahatsızlık verdiğinin de bilincindeyim o yüzden mercekli yapmak istiyorum ama sanırım bunu yapabilen İzmitte kimseyi bilmiyorum, İstanbulda bunu temiz yapabilen var mı? varsa oraya gelmem sorun olmaz gelip yaptırabilirim.

yağ konusunda da yine yardımlarınızı bekliyorum hangi ölçekte hangi marka daha temiz sonuç veriyor?

Şimdilik bunlar ki ilk yapmam gerekenlerden yavaş yavaş ilerleyebileyim, sonra sıra abartı olmayan ama çekici bir modifiye tasarımına gelicek :) Şimdiden önemseyip yardımcı olmak adına cevap yazan herkese teşekkürler.
 
yakıtla ilgili gelecek muhtemel cevaplar bellıdır yazmıssın zaten

yağ konusunda cezmi abi (kfy) en iyi cevabı verir :)

sonradan yapılan merceklerde %100 sıkıntısız kullanabilen hiç görmedim illaki bi yerden sorun cıkıyor
orjınal farların acılmasıydı kapanmasıydı buhar ve su alma problemlerını ortaya cıkarabılır
benım tavsiyem piyasa beyaz ışık veren ampuller var standarttan çok çok daha iyi aydınlatan onları bir araştır derim :)
 
mercekli far konusunda istanbulda temiz işçilik yapabilen biri var oda scw üyesidir dursun abi sitedeki ismi (GeniuS) scw'de yaptıranlar var ve hiç bir sorun oldugunu duymadım bu zamana kadar bende yaptırıcaklar arasındayım sadece mercek için her türlü elektrik konusunda uzmandır tavsiye ederim :)
 
bi xenon için kesinlikle dursun usta diyorum mükemmel işçilik sıfır hata başka yerde boşuna arama bende yeni aracımı yaptıracam bu ara ona
 
yakıt: en ucuz neresiyse orası isim veya marka fark etmiyor.

mercek: arkadaşların belirttiği gibi dursun usta uzun zamandır sitedeyim aa hiç şikatet eden birini görmedim.

yağ : 5/40 castroll
 
Geri
Üst Alt